Tasterne er godt bebelyst nedefra.

Logitech MX Keys Mini

Logitech MX Keys Mini er et godt Bluetooth-tastatur til at bruge sammen med din telefon eller tablet.

af Morten Skeldal Østergaard #Tastatur #Logitech
8.1

MX Keys Mini er et lille tastatur, der forvandler din telefon eller tablet til et seriøst arbejdsredskab.

Du kan bruge op til tre Bluetooth-enheder sammen med MX Keys Mini og skifte hurtigt mellem dem ved hjælp af genvejstaster på tastaturet. Vi brugte MX Keys Mini med en Android-telefon og en iPad og begge dele virkede upåklageligt.

De mange sammenkoblingsmuligheder betyder også, at nogle taster har op til fem påtrykte tegn, så både brugere af Mac og pc bliver tilgodeset. Det kan godt virke en smule forvirrende, når man sidder og leder efter den rigtige tast. Der er fx tre @-tegn på tastaturet.

Det genopladelige batteri i bunden løfter den bagerste del af tastaturet, så tasterne får en god skrivehøjde. Tasternes kvalitet er på niveau med en gennemsnitlig bærbar pc. De har en forholdsvis kort tastegang, så det kan godt være svært at mærke, om tasten er trykket helt i bund.

Hvis du vil have et tastatur til hjemmebrug, vil vi anbefale at finde et med nogle gode mekaniske taster, men som et mobilt tastatur er MX Keys Mini fint.

Aluminiumsrammen, som tasterne er monteret i, er særdeles robust. Den giver sig slet ikke, ligegyldigt hvor voldsomt du tamper løs på tasterne. MX Keys Mini står desuden godt plantet på bordet takket være fire store gummidutter i bunden.


+ Skifter nemt mellem tre Bluetooth-enheder

+ Solidt bygget

– Tegnforvirring

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Logitech MX Keys Mini er et godt Bluetooth-tastatur til at bruge sammen med din telefon eller tablet.

Specifikationer

Mærke
Logitech
Forbindelse
Bluetooth
Lys i taster
Ja