Du får tre produkter i én pakke med MX Keys Combo.

Logitech MX Keys Combo For Business

MX Keys Combo For Business er en indbydende – men også ret dyr – pakke med blandt andet en af Logitechs bedste mus.

af Morten Skeldal Østergaard #Tastatur #Logitech
8.3

Du får et komplet Logitech-sæt med mus, tastatur og håndledshviler i pakken MX Keys Combo.

Musen i pakken er MX Master 3, som er en af Logitechs bedste mus til kontorbrug. Den passer perfekt i hånden med knapper, der sidder lige, hvor de skal. Musehjulet er et kapitel for sig: Det kan sættes i et vildt spin, der varer i over 10 sekunder. Perfekt, når du hurtigt skal ned i bunden af en hjemmeside eller et regneark med masser af rækker.

På siden af musen stritter en lille hylde ud, hvor du kan hvile din tommelfinger, og det er ingen sag at arbejde med MX Master 3 i flere timer ad gangen.

Det sampakkede tastatur, MX Keys, er knapt så godt. Rammen er virkelig godt og solidt bygget, men tasterne er ikke meget bedre end i en gennemsnitlig bærbar pc.

Både mus og tastatur kan forbindes med pc’en via Logitechs nye trådløse Bolt-teknologi. Du skal blot sætte en enkelt lille adapter i USB-porten; så er du i gang. Du kan også forbinde musen og tastaturet til fx en tablet eller en telefon via Bluetooth.

Tastaturet er forholdsvis lavt, så vi følte egentlig ikke det stor behov for at bruge den medfølgende håndledshviler. Den er blød og behagelig, så hvis du er typen, der har brug for at hvile håndleddene, når du skriver, er det rart at have den med.


+ Super mus

+ Kun én adapter

– Middelmådige taster i tastaturet

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

MX Keys Combo For Business er en indbydende – men også ret dyr – pakke med blandt andet en af Logitechs bedste mus.

Specifikationer

Mærke
Logitech
Forbindelse
Trådløs USB-adapter eller Bluetooth
Antal taster
104
Lys i taster
Ja