Musen er symmetrisk og kan bruges med både højre og venstre hånd.

Logitech MK370 Combo

MK370 er en budgetvenlig erstatning for det billge mus/tastatur-sæt, der fulgte med din stationære pc.

af Morten Skeldal Østergaard #Tastatur #Logitech
7.4

MK370 Combo er et billigt sæt med mus og tastatur. Med i pakken følger også en Logi Bolt-adapter, som skaber øjeblikkelig forbindelse mellem pc’en og sættet , når du sætter den i en USB-port på computeren. Hvis du foretrækker Bluetooth uden brug af adapteren, kan det også bruges.

Tastaturet er det stærkeste kort i sættet. Tasterne giver en fin fornemmelse af, om de er trykket ned, og de er næsten lydløse. Over de almindelige taster sidder en stribe medietaster, som du kan bruge til at styre lydvolumen fra pc’en og lyset i skærmen.

Tastaturets ramme er spinkel, og de to fødder, der kan klappes ud for ændre tasternes vinkel, er heller ikke de mest hårdføre, vi har set. Strømmen leveres af to AAA-batterier, som allerede er installeret, når du pakker MK370 ud.

Musen er lille og ville egne sig bedst som ledsager til en bærbar pc. Som tilbehør til en stationær pc, ville vi gerne have haft en større mus, som hånden kunne hvile på. Her måtte vi i stedet holde musen i et klolignende greb, som ikke var så bekvemt i længden. Der er kun et minimum af knapper på musen, nemlig de to primære knapper og et musehjul, som også kan trykkes ned.

Hvis dit tastatur og din mus trænger til udskiftning, og du ikke klar til en større investering, så er MK370 ikke noget dårligt bud. Hvis du på den anden side er på udkig et sæt med god byggekvalitet og ergonomi, så skal du nok være indstillet på at bruge lidt flere penge.


+ Udmærket tastatur til prisen

+ Nem sammenkobling

– Ikke topkvalitet

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

MK370 er en budgetvenlig erstatning for det billge mus/tastatur-sæt, der fulgte med din stationære pc.

Specifikationer

Mærke
Logitech
Forbindelse
Bluetooth og USB-adapter
Antal taster
112
Lys i taster
Nej