Logitech Keys-To-Go

Keys-To-Go er ikke ret meget bedre end blot at taste med fingrene direkte på skærmen.

af Morten Skeldal Østergaard #Tastatur #Logitech
4.9

Logitechs Keys-To-Go er et lille og slankt Bluetooth-tastatur. Der står på pakken, at det er beregnet til brug med Windows og Android, men jeg havde nu ingen problemer med også at parre tastaturet med en iPad. Faktisk virkede de fleste af Keys-To-Gos genvejstaster til både Android og
iPad. Hjem-knappen minimerede fx alle åbne apps, og de to volumen-knapper skruede henholdsvis op og ned for lyden. Hvis du kun skal bruge tastaturet med iPad og vil have et tastatur, der er 100 procent kompatibelt, så findes der dog en særlig version af Keys-To-Go beregnet til iPad.

Tastaturet er dækket af et materiale, der føles lidt som et tyndt lag neopren. Det kan da også tåle vandstænk. Jeg gav det en kort skylletur under vandhanen, og tastaturet virkede fint, da jeg havde tørret det igen.

Der følger en lille plastikskinne med Keys-To-Go. Den kan sættes fast på den øverste kant af tastaturet, og så kan man ellers plante sin tablet i skinnen, så den får en behagelig vinkel, når man sidder og skriver.

Selve skriveriet er dog Keys-To-Gos svage side: Tasterne stikker ikke så højt op, og tastaturet er næsten helt fladt. Derfor er det meget svært at mærke de enkelte taster, og det er nærmest umuligt at skrive med alle ti fingre. Jeg endte med at skrive med to pegefingre, mens jeg havde øjnene klistret til tasterne – og så giver tastaturet ikke den store fordel i forhold til et tastatur på tablettens skærm.


+ Plastikskinne til tablet

+ Tåler vand

– Svært at mærke tasterne


Kan købes her:

www.logitech.com

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Keys-To-Go er ikke ret meget bedre end blot at taste med fingrene direkte på skærmen.

Specifikationer

Mærke
Logitech
Forbindelse
Bluetooth
Lys i taster
Nej