Logitech K780

Logitech K780 er for dig, som vil have et trådløst tastatur, der virker med det hele.

af Morten Skeldal Østergaard #Tastatur #Logitech
8.7

Man kan næsten ikke være bekendt at kalde Logitech K780 for et Bluetooth-tastatur. Tastaturet er nemlig et “multi-device”, som Logitech selv kalder det. Det virker altså sammen med mange forskellige enheder.

Faktisk kan du koble tastaturet sammen med iPad/iPhone, Mac-computere, Android-tablets og -telefoner samt Windows-pc’er. Du er ikke begrænset af Bluetooth i de enheder, som du kobler tastaturet sammen med, for du kan også sætte Logitechs medfølgende USB-adapter i computeren og skabe forbindelse på den måde.

Du kan endda koble tastaturet sammen med tre enheder samtidigt og skifte mellem dem med et tryk på en tast. Det lærer man hurtigt at sætte pris på, hvis man fx sidder og skriver på pc’en og hurtigt lige vil skifte til telefonen.

Logitech K780 har en fastmonteret rille bag den øverste række taster. Her kan din tablet eller telefon placeres, så den står godt og stabilt. Bortset fra de runde taster er K780 udformet som et almindeligt tastatur til pc’en. Der er en række genvejstaster foroven, og i højre side sidder et numerisk tastatur til alle Excel-fanatikerne.

Tastaturet skal ikke lades op. I stedet skal du skifte to AA-batterier, som sidder bag holderen til din tablet. Her finder du også den lille USB-adapter, som kan koble tastaturet sammen med en computer uden Bluetooth. Tastaturet er ret tungt, så det er nok ikke det bedste valg, hvis du ofte har brug for at tage det med dig på farten.


+ Kan skifte mellem tre enheder

+ Numerisk tastatur

+ Kan også bruges uden Bluetooth


Find laveste pris:

www.pricerunner.dk

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Logitech K780 er for dig, som vil have et trådløst tastatur, der virker med det hele.

Specifikationer

Mærke
Logitech
Forbindelse
Bluetooth
Lys i taster
Nej