Logitech G915 TKL

Kvaliteten er meget høj i Logitech G915 TKL. Det er prisen desværre også.

af Morten Skeldal Østergaard #Tastatur #Logitech
9.4

Vi er nødt til at slå fast, at prisen på Logitechs nye, trådløse tastatur er helt tosset – men du får altså også et produkt i absolut topklasse her.

Tastaturet fungerer bedst med sin egen USB-adapter i pc’en. Så får du en garanteret lynhurtig forbindelse, og du behøver ikke at skulle rode rundt i indstillingerne i Windows for at finde tastaturet i en søgning efter Bluetooth-enheder. Men det er nu under alle omstændigheder rart at have begge muligheder. Vi skiftede forsøgsvis rundt mellem at bruge G915 sammen med en pc via USB-adapteren og med en smartphone via Bluetooth-forbindelsen. Det virkede helt uden problemer.

Tasternes mekaniske kvalitet er i top, og rammen, som de er monteret i, er bundsolid. Hvis vi skal være en lille smule kræsne, så kunne vi godt tænke os, at tasterne kunne bevæge sig en anelse dybere, så man fik en bedre fornemmelse af tastetrykket, men der er sikkert også brugere, som vil foretrække, at tasterne bare er så hurtige som overhovedet muligt.

Der sidder en stribe medietaster over de almindelige taster, og du får også et praktisk, bredt rullehjul til at skrue op og ned for lyden på pc’en. Helt ude i venstre side sidder fem taster, som du selv kan knytte funktioner til med det gode tilhørende indstillingsprogram fra Logitech.

Vi fik lidt over fire arbejdsdages batteritid ud af tastaturet. En lille batteriindikator øverst på tastaturet viste tydeligt, da det var ved at løbe tør for strøm.

G915 oplades med det medfølgende USB-kabel. Du kan bruge tastaturet, mens det lades op, så det er ikke noget problem, hvis du skulle løbe tør for strøm midt i noget arbejde på computeren.


+ Meget høj mekanisk kvalitet

+ Både Bluetooth og USB-adapter

+ Gode medietaster og volumenhjul

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Kvaliteten er meget høj i Logitech G915 TKL. Det er prisen desværre også.

Specifikationer

Mærke
Logitech
Forbindelse
Bluetooth eller USB-adapter
Lys i taster
Ja