Test af Logitech G613

Logitech G613

Et seriøst trådløst mekanisk tastatur, der lever op til de kablede konkurrenter.

af #Tastatur #Logitech
8.8

Logitech G613 er et tastatur med et meget enkelt og flot design. Tastaturet er ret stort og tungt, primært på grund af den indbyggede håndledsstøtte, der ikke kan fjernes.

Det kan være et problem, hvis du regner med at transportere tastaturet, eller ikke har vildt meget plads på dit skrivebord. Der er dedikerede medieknapper på tastaturet, hvilket er en lille bonus, som jeg savner på mange tastaturer. Derimod er der ikke baggrundsbelysning på G613. Hvis du ofte sidder med dit tastatur i et halvmørkt rum, er det faktisk kæmpe mangel – som dog ikke er uden grund.

G613 bruger nemlig batterier, da det er trådløst. Og som en følge af besparelserne på de mere strømslugende funktioner lover Logitech, at batteriet holder helt op til 18 måneder på et par AA-batterier.

Det trådløse tastatur havde på intet tidspunkt problemer under min test. Der var absolut ingen mærkbare forsinkelser eller forbindelsesproblemer, som ellers er grunden til, at mange brugere holder sig til kablede tastaturer.

 

Find Logitech G613 billigst her.

 

+ Behageligt mekanisk tastatur

+ Ekstremt lang batterilevetid

+ Lige så hurtigt som kablede tastaturer

– Ingen baggrundsbelysning

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Logitech G613 lever fuldt ud op til sine kablede konkurrenter, med mangel på baggrundsbelysning som den eneste negative effektiv af trådløsheden.

Specifikationer

Mærke
Logitech
Forbindelse
USB & Bluetooth
Lys i taster
Nej