Test af Logitech G513 Carbon

Logitech G513 Carbon

Logitech G513 Carbon er et solidt tastatur, som dog ikke vil falde i alles smag.

af #Tastatur #Logitech
7.9

G513 Carbon er det seneste mekaniske tastatur fra Logitech. Mekaniske tastaturer er ofte henvendt til computerspillere, men enhver der kan lide en god respons i tasterne, når de trykkes ned, vl få deres lyst stillet her. At tastaturet er lavet til computerspillere ses også på, at du med tastaturet får ekstra knapper til tasterne W, A, S og D, som er de taster, der hurtigst slides op af computerspillere.

G513 Carbon er designet i børstet aluminium, som giver en flot finish og en solid følelse. Med tastaturet får du også en håndledsstøtte, som dog ikke kan sættes fast på tastaturet. Den løse håndledsstøtte var ret besværlig, da jeg nemt kom til at rykke på håndledsstøtten og tastaturet væk fra hinanden med min hånds naturlige bevægelser.

Bagpå tastaturet findes en USB-indgang, så du kan sætte eksempelvis en mus til computeren igennem tastaturet. Det er mægtig praktisk, fordi man slipper for at skulle trække musekablet så langt.

Tasterne på det mekaniske tastatur giver – som er hele pointen med mekaniske tastaturer – et godt feedback, når du taster. Jeg er dog personligt ikke helt vild med, hvor “hårde” de føles at trykke på. Dette er dog meget individuelt, så jeg anbefaler helt klart, at du prøver tastaturet, før du bestemmer dig for at købe det.

I Logitechs software kan du traditionen tro vælge et virvar af indstillinger for baggrundsbelysningen i dit tastatur.

 

Find Logitech G513 Carbon billigst her.

+ Føles solidt

+ Medfølgende udskiftelige taster

– Håndledsstøtte kan ikke sættes fast

– Tasterne føles lidt “hårde”

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Logitech G513 Carbon emmer af god kvalitet. Der er dog flere små designvalg, der kan være et problem for nogle. Jeg foreslår derfor, at du prøver tastaturet, før du køber det.

Specifikationer

Mærke
Logitech
Forbindelse
USB
Lys i taster
Ja
Kabelængde
1,8 m