Test af Logitech G413 Carbon

Logitech G413 Carbon

Logitech G413 er et behageligt mekanisk tastatur i et stiligt minimalistisk design.

af #Tastatur #Logitech
9.0

Logitechs nye mekaniske keyboard G413 Carbon adskiller sig fra mange af konkurrenternes, allerede når du tager den ud af pakken.

Hvor flere tastaturer i dag er fyldt med ekstra-knapper, som ganske vist giver dig (u)smarte genveje, men også fylder en del og ofte skæmmer øjet, er G413-keyboardet en sag for dig, der ynder et minimalistisk design.

Logitech G413 Carbon er således blottet for ekstraknapper, og tastaturet er fremstillet i et sort børstet metal-design. Overfladen er i et aluminium, og tangenterne er sorte, som gør at tastaturet også passer ind i designerhjemmet. Vægten på over 1 kilo gør dog, at den ikke er optimal at slæbe på.

Jeg testede Logitech G413 Carbon i et par dage, hvor jeg både bruge tastaturet i skriveprogrammer, hvor en god følelse er vigtig (om end naturligvis individuelt) og i skydespil, hvor det er vigtigt, at præcisionen er i top.

G413 Carbon var enormt behageligt at taste på. Tastaturet føles præcis i spil – men det er stadig meget lydløst sammenlignet med andre mekaniske tastaturer.

Det mekaniske tastatur er entusiasters foretrukne valg, fordi det giver bedre feedback (et lille tryk) i fingrene. Det er også mere holdbart – men desværre ofte også dyrt.

Der medfølger et ekstra sæt ”gaming-tangenter”, til udvalgte taster på G413. Gaming-hætterne har en fordybning, som dog ikke gør den store forskel hos mig. I det medfølgende program kan du programmere F-tasterne til at udføre visse kommandoer med et enkelt tastetryk.

 

Find den billigste pris på Logitech G413 Carbon her:
Pricerunner

+ Behagelige tastetryk
+ Flot minimalistisk design
+ Programmerbare knapper i medfølgende program
– Vejer over 1 kg

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Logitech G413 Carbon er et oplagt bud, hvis du er til minimalt design og forholdsvis lydløse tastetryk.

Specifikationer

Mærke
Logitech
Forbindelse
USB
Lys i taster
Ja
Kabelængde
1,8 meter