Tastaturet fås i enten hvid, pink eller, som her, sort.

Logitech G Pro X TKL

Logitech G Pro X TKL er et lækkert og robust tastatur, som egner sig godt til at tage med i tasken.

af Morten Skeldal Østergaard #Tastatur #Logitech
8.8

Logitech G Pro X TKL er et tæt bygget tastatur, som er beregnet til at blive taget med ud i verden.

Allerede når du åbner æsken, kan du se, at det ikke er et tastatur, der er beregnet til stå stille hjemme foran pc’en. Det er nemlig allerede pakket ned i et af de mest robuste transport-etuier, vi har set. Etuiet kan muligvis ikke tåle at blive kørt over af en lastbil, men til almindelig transport kan du være sikker på, at det beskytter tastaturet undervejs.

Du kan vælge mellem to trådløse teknologier, når du skal bruge G Pro X TKL med din pc. Den bedste og nemmeste forbindelse får du ved at sætte tastaturets trådløse adapter i en USB-port på computeren. Alternativet er at bruge Bluetooth til sammenkoblingen, men det er mest, hvis du vil koble tastaturet sammen med din telefon eller tablet, at den mulighed giver mening.

Tastaturet er mere solidt bygget end et typisk Bluetooth-tastatur, og det føles nærmest som at sidde hjemme foran computeren, når du bruger det med din telefon i fx et tog. Den eneste ulempe i den forbindelse er, at tasterne udsender højlydte klik, når de trykkes ned, så du skal nok ikke sætte dig i en stillekupe.

I øverste højre hjørne sidder en lille rulle, som du kan bruge til regulere lysstyrken på computeren. Hjulet sidder mærkeligt løst, og det giver ikke helt det samme luksuriøse indtryk som resten af tastaturet.

På undersiden sidder nogle brede gummifødder, der griber virkelig godt fast i underlaget. Tastaturet rokkede sig ikke ud af flækken, ligegyldigt hvad vi stillede det på.


+ Lækre taster

+ Meget robust transportetui

– Lidt for løst rullehjul

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Logitech G Pro X TKL er et lækkert og robust tastatur, som egner sig godt til at tage med i tasken.

Specifikationer

Mærke
Logitech
Forbindelse
Bluetooth, Lightspeed USB-adapter
Antal taster
87
Lys i taster
Ja