Logitech G Pro Keyboard

Logitech har skabt et enkelt tastatur, der især egner sig godt til computerspil.

af Torben R. Simonsen #Tastatur #Logitech
8.9

Tilbehørsproducenten Logitech er kommet med sit bud på et godt tastatur til spilfolket. Logitech G Pro Keyboard ligger i den øvre ende af, hvad et tastatur normalt koster.

Dyrere betyder ofte mere, men Logitech er gået mod strømmen og har skåret hele det numeriske tastatur bort, og dermed gjort tastaturet mindre og mere kompakt. Det er lidt irriterende, hvis man er flittig regnearksbruger, men for alle andre giver det noget ekstra plads på bordet. 

Logitech har udviklet en helt ny type tasteteknologi – Romer-G, der skal give størst mulig fornemmelse af at klikke på et mekanisk tastatur, samtidig med at selve tastetrykket er gjort mindre krævende, og nu er nede på 45 gram tryk. Alligevel virker tastetrykket lidt tungt – især når tasten skal holdes i bund.

Det er muligt at indstille lyset i tastaturet eller sørge for at ændre bestemte tasters funktion, så man ikke i kampens hede kommer til at trykke på en tast, der bringer én helt ud af spillet. Det fungerer godt, og brugervenligheden er helt i top, når der skal ændres i indstillingerne.

Nærmeste forhandler:
www.logitech.dk

 

+ Kompakt og robust tastatur

+ Nem styring af opsætning

+ Aftageligt USB-stik

– Høj pris

 

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Kompakt tastatur, der kan være med på farten med helt ny tast-teknologi og masser af smarte funktioner.

Specifikationer

Mærke
Logitech
Forbindelse
USB 2.0
Antal taster
90
Lys i taster
Ja
Kabelængde
1,8 meter