Tasterne har meget kraftig baggrundsbelysning.

HyperX Alloy Origins

HyperX Alloy Origins er et veloplyst tastatur med gode taster.

af Morten Skeldal Østergaard #Tastatur #HyperX
8.0

Bærbare computere har måske nok vænnet os til at leve med middelmådige tastaturer som en nødløsning, men det giver nu stadig en særlig tilfredsstillelse at tampe løs på de mekaniske tastaer i et godt tastatur.

HyperX har udstyret sit Alloy Origins med firmaets egne kontakter under hver tast. De giver en behagelig skriveoplevelse med en tilpas tastegang (den afstand tasten kan trykkes ned) og en god modstand i tasterne, når du trykker på dem.

Rammen som tasterne er placeret på er bygget i aluminium, og det er med til at understrege det indtryk af uopslidelighed, som tasterne også giver. Selv bunden er udformet i aluminium. Tasterne er hævet lidt over rammen, så der slipper lys ud under dem. Det giver et flot lysshow, når der er lys i alle tasterne, men hvis man sidder i  et halvmørkt rum, bliver man også glad for, at det er nemt at skrue ned for lysstyrken, så man kan koncentere sig om det, der sker på skærmen. Det er en velkommen detalje, at fod­en, der hæver den bageste det af tastaturet har to indstillinger, så der samlet set er tre højdemuligheder, for du kan selvfølgelig også klappe foden helt op.


+ Godt belyst

+ Meget solidt

+ Behagelige taster

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

HyperX Alloy Origins er et veloplyst tastatur med gode taster.

Specifikationer

Mærke
HyperX
Forbindelse
USB-kabel
Lys i taster
Ja
Kabelængde
1,8 meter