Baggrundsbelysningen er både flot og praktisk.

HyperX Alloy Origins 60

Hvis du kan leve med, at nogle taster er en smule gemt af vejen, er Alloy Origins 60 et godt, lille tastatur.

af Morten Skeldal Østergaard #Tastatur #HyperX
8.5

Hvis du vil have et tastatur, der fylder så lidt som muligt på skrivebordet, er HyperX Alloy Origins 60 et godt bud. Tallet 60 i navnet på det nye tastatur fra HyperX fortæller nemlig, at det kun er 60 procent af størrelsen på et almindeligt tastatur, men det fungerer nu fint alligevel.

Størrelsen er reduceret ved at skære alt overflødigt væk: Her er ikke noget numerisk tastatur eller medieknapper til at starte og stoppe musik på pc’en. Den mest markante forskel er dog nok, at hele den øverste række af F-taster også er forsvundet. De gemmer sig nu som en underfunktion på taltasterne. Det samme gælder taster som Print Screen og Delete, og vi måtte ind i mellem fumle lidt rundt for at finde taster, som vi ellers bruger hjemmevant på andre tastaturer. Vi endte med at bruge funktionstasten, der aktiverer de skjulte taster, oftere end vi egentlig havde lyst til.

Tasterne i Alloy Origins 60 fylder hele tastaturets underliggende ramme ud. Det giver et fint kompakt look, og det er faktisk bemærkelsesværdigt, så meget mere plads du får på bordet, hvis du er vant til et tastatur i fuld størrelse. Det er taster i høj kvalitet, som også går igen i den fulde version af Origins Alloy.

Du kan skrive hurtigt og præcist på tastaturet, for du kan tydeligt mærke, når de mekaniske taster er trykket i bund. Baggrundsbelysningen af tasterne af er effektiv, så du både kan se de primære funktioner og de underliggende funktioner, der er markeret på siden af tasterne.

USB-kablet er meget kraftigt, og det kan tages ud, så tastaturet nemmere kan transporteres.


+ Fylder ikke så meget

+ Gode taster

– “Skjulte” taster

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Hvis du kan leve med, at nogle taster er en smule gemt af vejen, er Alloy Origins 60 et godt, lille tastatur.

Specifikationer

Mærke
HyperX
Forbindelse
Kabel
Antal taster
61
Lys i taster
Ja
Kabelængde
1,8 meter