HyperX Alloy Elite RGB

HyperX Alloy Elite RGB byder på et klassisk og afdæmpet design - lige indtil du tænder for lyset.

af #Tastatur #HyperX
7.0

HyperX Alloy Elite RGB er et klassisk, mekanisk tastatur. Det er holdt helt i sort, og tænder du ikke for det pulserende lys, ligner det ethvert andet tastatur. Slår du der imod lyset til, er der dømt lysshow for alle pengene.

Udover et numerisk tastatur til regnearksbrugerne er der også knapper til at justere lyset og til at styre din musikafspilning og volumen. Sidstnævnte er lavet som et rillet hjul i metal, der giver en god fornemmelse, når du ruller med det.

Der medfølger desuden otte ekstra taster med metalfinish. De er tiltænkt de, der spiller en del, og som derfor har behov for hurtigt at kunne identificere de vigtigste taster.

Selve tastaturet føles solidt og velkonstrueret. Det understreges af vægten på hele 1,5 kilo. Det gør, at tastaturet står godt fast, uanset hvor hektisk og voldsomt, der skrives eller spilles.

Kommer du fra et mere fladt tastatur fra eksempelvis en bærbar, er det en noget anden oplevelse. Tasterne skal ‘rejse’ længere, og der skal lidt mere tryk til, men det vænner man sig trods alt hurtigt til.

Tasternes kliklyde er også noget højere end ved eksempelvis en bærbar computer, og taster du hårdt og hurtigt, kan tastaturet sagtens høres – også fra nogle meters afstand. Så skal dit udstyr helst være så lydløst som overhovedet muligt, skal du gå uden om dette tastatur. Det gør – sammen med prisen på 1300 kroner – at dette ikke er et tastatur for alle.

Bag på tastaturet findes en USB-udgang, hvilket er smart, hvis du eksempelvis vil oplade din telefon eller koble en mus til. Så undgår du at rode rundt bag på computeren.

 

+ God følsomhed i taster
+ Velkonstrueret

– Højlydt

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Vil du have godt kram og er klar til at betale prisen, får du i HyperX Alloy Elite RGB et solidt, velfungerende og højlydt tastatur.

Specifikationer

Mærke
HyperX
Forbindelse
USB
Lys i taster
Ja