Tastaturet kan oplyses i forudindstillede mønstre, eller du kan lave dine egne.

HyperX Alloy Elite 2

HyperX Alloy Elite 2 er et bundsolidt tastatur med god belysning.

af Morten Skeldal Østergaard #Tastatur #HyperX
8.5

Her er tastaturet for dig, der holder virkelig meget af lys i tasterne. Det er nemlig et af de stærkest oplyste tastaturer, vi har tampet løs på.

HyperX Alloy Elite 2 bygger videre på forgængeren, som kom for et par år siden. Det er ikke alt, der er forbedret, men der er i hvert fald ingenting, som er blevet værre.

Det føles nærmest luksuriøst at skrive på tasterne. HyperX har selv udviklet de kontakter, som sidder under hver tast, og de giver en tilpas modstand og en fin, klikkende lyd, når du trykker dem ned.

Lyset i tasterne er meget fremtrædende. Hele den nederste halvdel af hver tast er gennemsigtig og kan oplyses individuelt i kraftigt LED-lys i alle regnbuens farver.

Du styrer lys og funktioner i HyperX Alloy Elite 2 ved hjælp af app’en Ngenuity, som du kan hente gratis i Microsoft Store i Windows 10. Ngenuity hører ikke til de mest overskuelige af denne type programmer – særligt ikke, hvis du vil bruge de lidt mere avancerede funktioner som macroer. De mest almindelige funktioner er dog nemmere at ændre, og app’en er forbedret meget i forhold til tidligere versioner. Der er fx ingen problemer med at ændre tastaturets lysshow, så det passer til dit temperament, eller det spil, du spiller.

HyperX Alloy Elite 2 er ikke noget billigt tastatur, men du får også kvalitet for pengene. Rammen, som tasterne sidder i, er fremstillet i stål, og tastaturet virker generelt bundsolidt. Det eneste, vi kunne savne i et tastatur i denne prisklasse, er en håndledshviler.


+ Gode taster

+ Kraftig belysning

– Lidt besværlige indstillinger

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

HyperX Alloy Elite 2 er et bundsolidt tastatur med god belysning.

Specifikationer

Mærke
HyperX
Forbindelse
USB-kabel
Antal taster
111
Lys i taster
Ja
Kabelængde
1,8 meter