Tastaturet har en meget lav profil, når fødderne i bunden er klappet op.

HP 975 Dual-Mode Wireless Keyboard

HP 975 er firmaets bedste trådløse tastatur. Du kan koble det sammen med op til tre enheder.

af Morten Skeldal Østergaard #Tastatur #Hewlett Packard (HP)
8.4

Der er klasseforskel på det trådløse tastatur HP 975 Dual-Mode Wireless Keyboard og de anonyme tastaturer, der plejer at følge med HP’s stationære pc’er og alt-i-én-computere.

HP 975 er holdt i et enkelt design med en lav profil, og alt ved tastaturet signalerer kvalitet.

Tasterne er lige så behagelige at skrive på, som de bedste tastaturer i bærbare pc’er. Du får dog ikke helt samme fysiske respons fra tastaturet som i et mekanisk tastatur, der typisk har høje, fjedrende taster.

Tasterne i HP 975 er godt belyst nedefra, så det er nemt at aflæse bogstaver og andre tegn under alle lysforhold. Tastaturet registrerer selv omgivelsernes lysforhold og skruer op og ned for lyset i tasterne efter behov.

Alle indstillinger styres med HP’s veldesignede Windows-program. Du kan fx indstille en enkelt funktionstast til at udføre en tastaturgenvej, hvor flere taster ellers skulle holdes nede på samme tid.

Det trådløse tastatur kan parres med tre forskellige enheder: To med Bluetooth og én via den medfølgende trådløse USB-adapter. Så kan du fx have tastaturet koblet sammen med din pc, tablet og telefon. Skiftet mellem enhederne foretages med et tryk på tastaturet, og hver enhed har sin egen tast med en lille lysindikator, der viser, hvilken forbindelse der er aktiv.

Det indbyggede batteri skal lades op ved at tilslutte et USB-kabel, og når batteriet er ladet helt op, kan det holde tastaturet kørende i op til seks måneder.

HP har overgået sig selv og firmaets øvrige tastaturer med HP 975-tastaturet, men indsatsen er så sandelig også afspejlet i prisen, som er lige i overkanten.


+ Kan sammenkobles med tre enheder

+ Godt bygget

– Temmelig dyrt

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

HP 975 er firmaets bedste trådløse tastatur. Du kan koble det sammen med op til tre enheder.

Specifikationer

Mærke
Hewlett Packard (HP)
Forbindelse
Trådløs
Lys i taster
Ja