Tastaturet spilder næsten ingen plads på rammen rundt om tasterne.

Deltaco TB-631 Bluetooth Keyboard

Hvis prisen er afgørende, så er dette et godt bud på et Bluetooth-tastatur til dig, der ikke skriver så længe ad gangen.

af Morten Skeldal Østergaard #Tastatur #Deltaco
7.4

Der er ikke meget hurlumhej ved dette Bluetooth-tastatur fra Deltaco: Det er nemt at skabe forbindelse til det, og det er endnu nemmere at skrive på det.

Der skal to AAA-batterier i et kammer på bagsiden, og kammerets tykkelse sørger samtidig for at hæve den bageste del af tastaturet, så du får en behagelig skrivestilling.

For at parre tastaturet med en ny enhed, skal du holde et par taster nede, indtil en blå lysdiode over tasterne begynder at blinke. Derefter søger du efter nye Bluetooth-enheder på det apparat, du vil bruge tastaturet med. Når du har valgt tastaturet på listen over de Bluetooth-enheder, der er i nærheden, dukker en talkode op på skærmen. Den skal du blot taste ind på tastaturet og trykke på Enter-tasten, så er du igang!

Du kan fortælle tastaturet med et par genvejstaster, om du vil bruge det med Windows, iOS (iPhone/iPad) eller Android. Vi koblede det uden problemer sammen med først en Android-telefon, så en iPad Mini og tilsidst en pc med Windows 10.

Tastaturet er så tæt på at have taster i fuld størrelse, at man uden videre kan gå i gang med at tampe løs på det med tifingerskrift uden at holde øjnene på tasterne hele tiden. Tasterne er af samme kvalitet som på en bærbar pc i den billige afdeling. Det betyder, at man bliver træt i fingrene af at skrive på tastaturet efter en halv times tid. Det virker bedst som nødløsningen, som man lige kan have med sig tasken, hvor det ikke fylder mere end højst nødvendigt.

På bagsiden sidder en skydeknap, der afbryder strømmen, så du ikke risikerer at løbe tør, mens tastaturet ligger i tasken.


+ Nemt at få forbindelse

+ Næsten fuld størrelse

– Ikke de bedste taster

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Hvis prisen er afgørende, så er dette et godt bud på et Bluetooth-tastatur til dig, der ikke skriver så længe ad gangen.

Specifikationer

Mærke
Deltaco
Forbindelse
Bluetooth
Antal taster
78
Lys i taster
Nej