Tastaturet kan bukkes helt sammen omkring hængslerne i begge sider.

Deltaco TB-135

Et kompakt Bluetooth-tastatur, som kan tåle nogle tæsk undervejs.

af Morten Skeldal Østergaard #Tastatur #Deltaco
8.6

Deltaco TB-135 er et solidt bygget Bluetooth-tastatur, som kan klappes helt sammen, så det kan være i en stor lomme eller en sidelomme på tasken. I sammenklappet tilstand er det svært at forestille sig, at noget kan skade tastaturets ydre metalskal, selv om TB-135 fx ligger i en taske med nøgler eller andre hårde ting. Tastaturet kan simpelthen hverken vrides eller bøjes. Der følger ovenikøbet et foldbart etui med til tastaturet. Etuiet har magnetlukning og kan bruges som en praktisk stander til en telefon eller tablet, når du skriver på tastaturet.

TB-135 er foldet ind mod midten fra begge sider, og det tager kun et sekund at klappe det ud, så det er klar til brug. Når du klapper de to fløje ud, tændes tastaturet på samme tid, så du er lynhurtigt i gang med at taste. Det er altså ret smart. Tasterne er af samme type som dem, der sidder i mange bærbare. Det er nemt at mærke, når tasterne er trykket ned, og man kan skrive ret hurtigt, selv om tasterne ikke er så store.

Tastaturet har ingen selvstændige genvejstaster, men den øverste talrække kan bruges til fx at styre musikafspilning, hvis du samtidig holder den særlige Fn-tast nede. Den giver adgang til ekstrafunktioner på mange af tastaturets taster.

Deltaco TB-135 er et særdeles vellykket tastatur i miniformat, og til prisen er det faktisk lidt af et kup, hvis du står og mangler et solidt Bluetooth-tastatur, som er nemt og bekvemt at tage med på farten.


+ Kan klappes sammen

+ Meget solidt

+ Gode taster


Find laveste pris:

www.edbpriser.dk

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Et kompakt Bluetooth-tastatur, som kan tåle nogle tæsk undervejs.

Specifikationer

Mærke
Deltaco
Forbindelse
Bluetooth
Lys i taster
Nej