Du kan hurtigt ændre lydstyrken ved hjælp af rullehjulet i øverste højre hjørne.

Corsair K70 Pro

K70 RGB Pro er et solidt tastatur, der lægger op til at skrive hurtigt eller spille på pc'en.

af Morten Skeldal Østergaard #Tastatur #Corsair
8.7

Corsair K70 Pro udstråler seriøstet og funktionalitet, og det tunge tastatur har en kappe af sort aluminium, der gør det virkelig solidt.

Det er en anderledes oplevelse at skrive på K70 Pro, for tasterne har en noget særegen personlighed. Når du trykker dem ned, stopper de meget brat, idet de rammer tastaturets ramme. Det kræver lidt tilvænning, at der ikke er nogen blød opbremsning af tastetrykket, men da vi havde skrevet på K70 Pro i en times tid, var der en mærkbar forbedring i skrivehastigheden. Det er simpelt hen nemmere at mærke, at tasten er trykket i bund end på de fleste andre tastaturer. Ulempen er så på den anden side, at dine omgivelser må leve med højlydte staccato-kliklyde fra tastaturets taster, når du skriver løs på dem. De hurtige taster egner sig også perfekt til skydespil på pc’en, og der er da også flere funktioner til styring af lyset, der retter sig særligt mod spilfolket.

Tastaturets taster har en ru overflade, der føles behagelig under fingerspidserne, men de små forhøjninger på tasterne F og J er meget svære at mærke. De skal hjælpe folk, der skriver med ti fingre på tasterne, med at sætte hænderne rigtigt, så hvis du ikke allerede bruger dem til det formål, er det ikke noget problem.

Tasterne er flot belyst nedefra, men Windows-programmet, der bruges til at indstille farverne og tastaturets funktioner, er ikke det mest brugervenlige, vi har prøvet. Du skal både jonglere med lyslag, belysningstyper, belysningszoner og indstilling af blandt andet lysets hastighed. Det hele blot for at få tastaturet til at lyse i et bestemt mønster.

Oven over de normale taster sidder en stribe medietaster til at styre afspilning af musik eller video. Vi blev særligt glade for den brede rulleknap, der bruges til hurtigt at skrue op og ned for lyden.

Der følger en håndledshviler med tastaturet. Den er fremstillet i sort plastik, og den gør egentlig, hvad den skal og hjælper dig med at hvile håndleddene, men den er hård og ikke så behagelig at bruge i længere tid ad gangen.

Det er en fin gestus fra Corsair, at der ligger et par ekstra taster med nordiske bogstaver i kassen. Bogstaverne, Æ, Ø, Ö og Ä, må ellers normalt deles om pladsen på de fleste andre tastaturer med nordisk tastelayout, og det kan godt være forvirrende.


+ Lynhurtige taster

+ Nordiske bogstaver sidder, hvor de skal

– Besværlig indstilling

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

K70 RGB Pro er et solidt tastatur, der lægger op til at skrive hurtigt eller spille på pc'en.

Specifikationer

Mærke
Corsair
Forbindelse
USB-kabel
Antal taster
104
Lys i taster
Ja
Kabelængde
1,8 meter