Den øverste række af taster har ekstra funktioner, som du kan bruge ved at holde Fn-tasten nede.

Contour Balance Keyboard Wireless

Contour Balance kan indstilles på måder, som andre tastaturer ikke kan.

af Morten Skeldal Østergaard #Tastatur #Contour
7.7

Det trådløse tastatur Contour Balance har som udgangspunkt en ret særpræget udformning. Batterirummet på undersiden løfter tastaurets kant op , men som noget helt specielt, så sidder rummet tættest på dig, så det er den forreste kant, der løftes højere end den bageste.

Det giver en mærkværdig hældning væk fra dig, som vi aldrig nåede at vænne os til, men heldigvis kan du skyde to sæt fødder ud under tastaturet, så det enten kommer til at være parallelt med bordet eller hælde ned mod dig, som et mere almindeligt tastatur. I det sidste tilfælde er tastaturet løftet et godt stykke over bordpladen. De fleste vil nok vælge dén løsning, men hvis du har motoriske problemer kan det være en fordel, at tastaturets hældning kan ændres så markant.

Tasternes kvalitet er på niveau med dem, du finder i en middelmådig bærbar pc, men der er stor afstand mellem dem, så det er nemt at ramme rigtigt, selv om du måske ikke er den store tasteekvilibrist.

Den trådløse forbindelse skabes ved blot at sætte den medfølgende modtager i en USB-port på pc’en. Der følger en kort USB-forlængerledning med, som du kan bruge, hvis der er problemer med forbindelsen, men vi klarede os nu fint uden.

Contour Balance drives af to stk. AAA-batterier, som allerede er på plads, når du pakker tastaturet ud. Du skal blot trække en lille plastikstrimmel ud for at skabe forbindelse til tastaturet.


+ Kan indstilles i tre hældninger

+ Nem trådløs forbindelse

– Ikke så gode taster

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Contour Balance kan indstilles på måder, som andre tastaturer ikke kan.

Specifikationer

Mærke
Contour
Forbindelse
USB-modtager
Lys i taster
Nej