Håndledshvileren klikkes nemt af og på ved hjælp af magneter.

ASUS ROG Strix Scope RX TKL Wireless Deluxe

ROG Strix Scope RX TKL Wireless Deluxe er et kompakt og velbygget tastatur, som egner sig bedst til computerspillere.

af Morten Skeldal Østergaard #Tastatur #Asus
8.7

ROG Strix Scope RX TKL Wireless Deluxe er et pladsbesparende tastatur med nogle gode, specialiserede taster.

Kontakterne under tasterne er skabt til først og fremmest at være hurtige. Det er en fordel, hvis man godt kan lide at spille på computeren, men det betyder også, at det kan virke trættende at skrive lange tekster på tastaturet. Tasterne stopper nemlig meget brat, når du trykker dem ned, og efter du har skrevet nogle hundrede tegn føles det næsten som at tromme hårdt i bordet med fingrene.

Forkortelsen TKL i navnet står for Ten Keys Less. Det betyder at du må undvære “øen” med de 10 ekstra taltaster og de taster, der plejer at supplere dem. Gevinsten er på den anden side, at tastaturet er meget kompakt. Tasterne går næsten helt ud til kanten i begge sider, så tastaturet optager ikke mere plads på skrivebordet end højst nødvendigt.

Tasternes øvre del er hævet et godt stykke over den aluminiumsplade, de er monteret på. Det betyder, at der slipper meget lys gennem den nederste det af tasterne, som er fremstillet i gennemsigtigt plastik. Effekten er flot, men lyset er så dominerende, at man også bliver glad for, at det er nemt at skrue ned for lysstyrken med en genvejstast.

Der er frit slag, når tastaturet skal kobles til pc’en. Du kan bruge det lækre stofkabel til en direkte forbindelse til USB-porten, eller du kan sætte den lille USB-adapter i pc’en for at skabe trådløs forbindelse. Når du ikke bruger adapteren, kan du gemme den ad vejen i et hulrum bag på tastaturet. Endelig kan du bruge Bluetooth til at forbinde tastaturet til computeren eller en tablet eller telefon. Det hele virker lige præcis, som det skal.

Strix Scope holder godt fast i underlaget takket være nogle store gummidutter på undersiden. Du kan slå to kraftige fødder ud, så tastaturets bagkant hæves lidt over bordet. Der følger også en blød håndledshviler med i kassen, så der er gode muligheder for at få hænder og håndled anbragt i en behagelig vinkel, når du skriver.


+ Hurtige taster

+ Tre forskellige forbindelser

– Lidt hårdt at skrive lange tekster på

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

ROG Strix Scope RX TKL Wireless Deluxe er et kompakt og velbygget tastatur, som egner sig bedst til computerspillere.

Specifikationer

Mærke
Asus
Forbindelse
Kabel, USB-adapter, Bluetooth
Antal taster
84
Lys i taster
Ja
Kabelængde
1,8 meter