ASUS ROG Strix Flare

ASUS ROG Strix Flare er et godt gennemtænkt tastatur, der kan indstilles på flere måder efter præference.

af Peter Skjovbjerg Jensen #Tastatur #Asus
8.8

ASUS ROG Stric Flare er et nyt tastatur fra ASUS’ ROG-produktlinje, der fokuserer på computerspillere – men andre kan naturligvis også bruge det.

Tastaturet har en aftagelig håndledsstøtte, som nemt kan klikkes på eller af efter præference. Der er som (næsten) altid på gamingtastaturer et stort udvalg af baggrundslys til tasterne, som kan indstilles med både farve og mønstre ved hjælp af det tilhørende program .

I toppen af tastaturet findes medieknapper, som står helt for sig selv. Det er altid dejligt at have dedikerede medieknapper, så du kan styre musik på din computer hurtigt, også selvom du arbejder i et andet program. Ved siden af de andre medieknapper sidder en bred tromle til volumen. Jeg synes personligt, at den ser lidt stor og klodset ud, men den fungerer upåklageligt.

De mekaniske taster er det, som mange kræsne brugere kigger på, når de køber et nyt tastatur. Tasterne på Strix Flare er behagelige at både skrive og spille på, men jeg følte nu ikke, at de gav en helt så klar respons, som jeg gerne vil have. Dette er dog et spørgsmål om præference, og er under alle omstændigheder ikke noget, der ødelægger oplevelsen af tastaturet.

 

Find ASUS ROG Strix Flare billigst her. 

+ Dedikerede medieknapper

+ Aftagelig håndledsstøtte

+ Behageligt at skrive og spille på

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

ASUS ROG Strix Flare er et solidt tastatur, som vil passe til langt de flestes krav.

Specifikationer

Mærke
Asus
Forbindelse
USB
Lys i taster
Ja