Hele pladen under tasterne lyses op.

ASUS ROG Falchion Ace

Falchion Ace giver dig et fremragende tastatur med smarte funktioner – altsammen i et kompakt format.

af Morten Skeldal Østergaard #Tastatur #Asus
9.4

Falchion Ace er et af den slags tastaturer, der er bygget til at fylde så lidt som muligt. Du må derfor undvære et numerisk tastatur i højre side, og de resterende taster er tæt pakket sammen, så tastaturet kun er 65 procent af størrelsen på et normalt tastatur.

Hvis det ikke er noget problem for dig, så får du et tastatur i høj klasse her. Tasterne har kontakter i topkvalitet, så du får en tydelig fornemmelse af, hvornår tasten er trykket helt ned. Skulle du være i tvivl, så ledsages tastetrykket af en lille kliklyd.

Gummibelægning på undersiden får tastaturet til at stå godt fast, når du skriver, og du kan indstille det i tre forskellige højder, så det er let at finde en behagelig vinkel for dine håndled.

Falchion Ace har to særlige funktioner, som vi blev ret glade for i løbet af de par uger, vi brugte tastaturet: Den første er de to USB-porte på den bageste kant. Det er separate udgange, så du kan faktisk tilslutte tastaturet til to computere på samme tid og skifte mellem dem med en lille knap mellem USB-portene. Der følger et enkelt stofbelagt kvalitetskabel med; det andet må du selv fremskaffe.

Den anden funktion er en touchpad i siden af tastaturet. Ved at føre fingeren frem og tilbage over den, kan du skrue op og ned for lyden. Der er også tre berøringsfølsomme områder, som du kan indstille til fx at åbne bestemte programmer, når du trykker på dem.


+ Gode taster

+ Smart touchpanel

+ Kan bruges med to computere

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Falchion Ace giver dig et fremragende tastatur med smarte funktioner – altsammen i et kompakt format.

Specifikationer

Mærke
Asus
Forbindelse
USB-kabel
Antal taster
68
Lys i taster
Ja
Kabelængde
1,8 m