Ved siden af OLED-skærmen sidder den lille vippeknap, som kan styre forskellige funktioner på pc'en.

ASUS ROG Azoth

ROG Azoth er et kvalitetstastatur med alsidige forbindelsesmuligheder og praktiske funktioner.

af Morten Skeldal Østergaard #Tastatur #Asus
9.1

ROG Azoth er et godt og alsidigt tastatur, som kan kobles sammen med computeren ved hjælp af både Bluetooth, USB-adapter og USB-kabel. Den trådløse forbindelse klares nemmest med den lille adapter, der kan gemmes væk i sit eget lille kammer bag på tastaturet. Her holdes den magnetisk på plads, så den ikke falder ud, hvis du tager tastaturet med dig.

Tastaturets taster er af høj kvalitet, og de har en lidt ru overflade, der giver en god, skridsikker kontakt til fingerspidserne. Tasterne stopper meget brat, når de trykkes ned, så du kan skrive hurtigt uden at være i tvivl om, om de enkelte tastetryk er blevet opfattet af kontakterne under tasterne.

Tasterne er enten lysegrå eller mørkegrå. Kontrasten mellem især de mørke taster og de sorte tegn på dem er ret lav, så det kan være svært at tyde tegnene. Den flotte baggrundsbelysning af tasterne ses kun i toppen af hver tast, og på grund af tastaturets kompakte udformning er mange specialtegn placeret på den forreste kant af tasten, hvor de slet ikke kan aflæses, hvis du sidder i et svagt belyst rum.

Øverst i højre hjørne på ROG Azoth viser en lille sort-hvid skærm blandt andet hvor meget batteri, der er tilbage, og hvad tastaturet er koblet til lige nu. Ved siden af skærmen kan du regulere lydstyrken fra computeren med en lille vippeknap. En rund knap på kanten ændrer vippeknappens funktion, så den fx skifter tasternes lysmønster eller tastebelysningens styrke.

Under tastaturet kan du justere højden i tre niveauer ved at klappe plastikfødder i forskellige størrelser ud. Det fungerer rigtig fint, og vi var særligt glade for den højeste indstilling, der løftede bagkanten flere centimeter og gav en bedre skrivestilling samt et mere direkte udsyn til tasternes tegn.


+ Taster i høj kvalitet

+ Smart vippeknap

– Svært at tyde enkelte tegn

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

ROG Azoth er et kvalitetstastatur med alsidige forbindelsesmuligheder og praktiske funktioner.

Specifikationer

Mærke
Asus
Forbindelse
USB-adapter, Bluetooth, kabel
Antal taster
75
Lys i taster
Ja
Kabelængde
1,8 m