ASUS Cerberus Mech RGB

Et solidt tastatur med alle indstillinger direkte i hardwaren.

af Peter Skjovbjerg Jensen #Tastatur #Asus
8.7

ASUS Cerberus Mech RGB er et flot tastatur, der er nemt at bruge. Det mekaniske tastatur føles behageligt at skrive på, og er af et mekanisk tastatur relativt lydløst, selvom du stadig har god føling med, at du rammer tasterne.

Tastaturet har medie-knapper, der aktiveres ved at trykke på FN+F7-F12. Det giver muligheden for at skifte sang direkte fra tastaturet, hvilket jeg personligt savner på de tastaturer, der ikke giver muligheden.

Der følger ikke et stykke software med tastaturet, som der ellers ofte gør til gaming-tastaturer. I stedet kan alle indstillinger omkring baglys og lignende foretages med genveje direkte på tastaturet- noget jeg finder ret forfriskende, når man først har vænnet sig til genvejene.

Der er utroligt mange indstillinger til lys, mange små genveje og flere indstillinger i tastaturet, som kan være nyttige i dagligdagen.

Cerberus Mech RGB føles behageligt og flydende at skrive på, selvom jeg til tider godt kunne føle at tasterne var en anelse for bløde. Jeg til at trykke på tasterne ved siden af den ønskede tast lidt oftere end sædvanligt, da tastaturet virkede ret følsomt overfor lette tryk, som når man rammer lidt skævt på en tast.

Cerberus Mech RGB følger også 4 ekstra taster, der kan udskifte W-A-S-D-tasterne, som ofte bliver slidt meget hos de mere entusiastiske computerspillere.

Find Cerberus Mech RGB billigst her.

+ Behageligt at skrive på

+ Medieknapper

+ Mange lys-indstillinger

– Lidt følsom overfor ”skæve” tryk

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Cerberus Mech RGB er et behageligt tastatur med alle indstillingerne samlet i genveje på selve tastaturet i stedet for irriterende software.

Specifikationer

Mærke
Asus
Forbindelse
Kabel
Lys i taster
Ja
Kabelængde
2 meter