Det er ærgerligt, at den gode pen ikke følger med, når du køber reMarkable 2.

reMarkable 2

reMarkable 2 er fantastisk som digital notesblok, men knapt så god som ebogslæser.

af Morten Skeldal Østergaard #Tablet #reMarkable
8.9

reMarkable 2 er en spændende kombination af en digital sort-hvid notesblok og en ebogslæser. Den er ikke perfekt som nogen af delene, men hvis du tager mange noter og gerne vil gemme dem digitalt, er Remarkable 2 lige, hvad du har brug for.

Der er meget lille forsinkelse, når du trækker pennen hen over reMarkables skærm,, så det føles næsten som at skrive på en almindelig notesblok af papir. Det kan anbefales at købe et sæt med reMarkable 2 sammen med pennen Marker Plus, for sidstnævnte er en stor del af oplevelsen, når du skriver på skærmen. Vi prøvede en anden og billigere pen på skærmen, men den fungerede ikke lige så godt, når vi ændrede vinklen af pennen i forhold til skærmen. En anden fordel ved reMarkables egen pen er, at den kan sættes magnetisk fast på siden af reMarkable 2.

Skærmen er elektronisk blæk, og det betyder, at der er en svag mørk skygge, når du har slettet noget fra skærmen. Det er først, når skærmen har nulstillet sig selv ved at blinke kortvarigt, at dine slettede noter er helt forsvundet fra skærmen. Du kan dele din note ved at sende den som en email direkte fra reMarkable 2, og du bestemmer selv, om noten skal gemmes som PDF eller et billede.

Som ebogslæser er reMarkable 2 knapt så vellykket. Der er ingen indbygget boghandel, men du kan læse bøger i epub-formatet, så længe de ikke er kopibeskyttede. Hvis du har PDF’er eller epub-filer liggende på pc’en, er det ingen sag at flytte dem over på reMarkable 2 med det tilhørende Windows-program, hvor du bare skal trække dine filer over i programvinduet for at sende dem til ebogslæseren. Du kan også bruge reMarkables pen som overstregningspen, hvis der er noget, du skal huske i en ebog.

Batteritiden i reMarkable 2 er glimrende. Vi brugte den digitale notesblok til daglige noter i to uger, og der var stadig 15 procent tilbage på batteriet.


+ Fantastisk skriveoplevelse

+ Lang batteritid

– Ikke så god til ebøger


Prisen er inkl. pennen Marker Plus

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

reMarkable 2 er fantastisk som digital notesblok, men knapt så god som ebogslæser.

Specifikationer

Mærke
reMarkable
Processor
1.2 GHz dual core ARM
Hukommelse (RAM)
1 GB
Lagerplads
8 GB
Skærmstørrelse
10,3"
Skærmopløsning
1872 x 1404 pixels
Batteritid
Cirka to uger
Tilslutninger
USB-C
Mål
24,6 x 18,8 x 0,4 cm
Vægt
403 g
Udskifteligt microSD-kort
Nej
Netværk
Bluetooth
Andet
Ingen baggrundsbelysning