Der er god plads under skærmen, så det er mærkeligt, at knapperne ikke er gjort større.

PocketBook InkPad 4

InkPad 4 har en god skærm til at læse bøger på, men der er en del småproblemer.

af Morten Skeldal Østergaard #Tablet #PocketBook
7.7

InkPad 4 er egentlig en habil ebogslæser, men den trækkes ned af nogle sproglige problemer.

Da vi pakkede den spritnye ebogslæser ud og tændte den første gang, insisterede den på, at al tekst skulle være på tjekkisk. Med en del genvordigheder lykkedes det os at manøvrere gennem indstillingsmenuerne ved hjælp af Google Oversæt, og til sidst fik vi ændret sproget til dansk.

Herefter fungerede InkPad 4 fint. Det er nemt at finde rundt i menuerne, og selv om den indbyggede boghandel ikke har danske bøger, er det ret nemt at flytte bøger eller PDF’er over på ebogslæseren. Du kan blandt andet gemme bøgerne i Dropbox eller sende dem til ebogslæserens egen emailadresse. Det lykkedes os også at åbne bibliotekets webside i den indbyggede browser, og på den måde låne og læse en bog.

Den sort-hvide skærm har en udmærket kontrast mellem den lyse baggrund og de mørkere bogstaver. Skærmen har indbygget lys, så du kan også læse i et helt mørkt rum. Den er på 7,8 tommer og dermed lidt større end de seks tommer, der har været det mest almindelige indtil nu.

Når du læser en bog, kan du bladre ved at stryge en finger henover skærmen, eller du kan trykke på knapperne nederst på ebogslæserens front. Vi opgav dog hurtigt den sidste løsning, for knapperne er meget smalle og svære at nå.

Du kan også bruge InkPad 4 til at høre lydbøger, men der er ikke noget hovedtelefonstik, så du er nødt til at bruge et Bluetooth-headset.


+ Fin størrelse på skærmen

+ Nemt at finde rundt i menuerne

– Besværlige knapper

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

InkPad 4 har en god skærm til at læse bøger på, men der er en del småproblemer.

Specifikationer

Mærke
PocketBook
Processor
Dual Core (2 × 1GHz)
Hukommelse (RAM)
1 GB
Lagerplads
32 GB
Skærmstørrelse
7,8"
Skærmopløsning
1872 x 1404 pixels, 300 DPI
Batteritid
Op til en måned
Batterikapacitet
2.000 mAh
Tilslutninger
USB-C
Mål
18,9 x 13,4 × 0,8 cm
Vægt
265 g