Indtil videre kan OnePlus Pad kun købes i denne pastelgrønne farve.

OnePlus Pad

OnePlus Pad er en glimrende Android-tablet med en høj ydelse og supergod skærm.

af Morten Skeldal Østergaard #Tablet #OnePlus
9.1

OnePlus Pad er første forsøg fra OnePlus på at lave en lave en tablet, og det er det kinesiske firma sluppet meget godt fra.

Skærmen er klart det bedste ved OnePlus Pad. Den har superflot kontrast, og reagerer øjeblikkeligt på dine tryk på den berøringsfølsomme overflade.

OnePlus Pads processor er hurtig i optrækket, og vi fik på intet tidspunkt følelsen af, at tabletten tøvede med gennemføre en opgave. Alt vises i glidende animationer helt uden hakken. Faktisk viste vores målinger, at OnePlus Pad er en af de hurtigste tablets, vi har testet.

Tabletten blev en smule varm efter vores omfattende hastighedstest, men den var god til at lede varmen væk, og efter få minutter var den kølig igen.

Udover Googles store udvalg af apps er der kun en lille håndfuld apps fra OnePlus, og hvis du ikke synes, at du kan bruge dem til noget, kan de uden videre slettes.

De eneste knapper er power-knappen og to knapper på siden til at skrue op og ned for lydstyrken. Det er egentlig også nok, for det fungerer fint at styre tabletten med knapperne på skærmen – lige som på en Android-telefon.

Selv om det nok ikke er det vigtigste i en tablet, er de indbyggede kameraer faktisk udmærkede. På bagsiden sidder et 13-megapixel kamera, der tager nogle brugbare billeder. De kan dog på ingen måde måle sig med billedkvaliteten fra et godt kamera i en mobiltelefon. Selfie-kameraet på forsiden leverer fine billeder til videosamtaler i fx Google Meet.

Lyden fra OnePlus Pad er i en klasse for sig. Der sidder to højtalere i både top og bund, så du kan få stereolyd, uanset hvordan du vender tabletten. Du får dog den bedste stereoeffekt, hvis du vender tabletten på den brede led. Der er ikke noget stik til hovedtelefoner, så hvis du vil have lyden direkte i ørerne, må du bruge et Bluetooth-headset.

I kassen sammen tabletten ligger også OnePlus’ karakteristiske røde USB-kabel, men der følger ikke en oplader med OnePlus Pad. Hvis du ikke har en i forvejen, kan du købe en hurtigoplader fra OnePlus.

OnePlus har udsendt en hel lille serie af tilbehør til tabletten, så du fx kan betjene den med en pen eller et tastatur. Begge dele virker, som de skal, men desværre er ekstraudstyret generelt ret dyrt.


+ Glimrende skærm

+ Gode stereohøjtalere

– Dyrt tilbehør

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

OnePlus Pad er en glimrende Android-tablet med en høj ydelse og supergod skærm.

Specifikationer

Mærke
OnePlus
Processor
Mediatek MT6983 Dimensity 9000
Hukommelse (RAM)
8 GB
Lagerplads
128 GB
Skærmstørrelse
11,6"
Skærmopløsning
2800 x 2000 pixels
Batterikapacitet
9510 mAh
Tilslutninger
USB-C
Styresystem
Android 13
Mål
25,8 x 18,9 x 0,65 cm
Vægt
552 g
Kamera
13 MP, 8 MP selfie-kamera
Udskifteligt microSD-kort
Nej
Netværk
Wi-Fi 6, Bluetooth 5.3
Benchmark (højest er bedst)
GeekBench: 3078