Skærm og tastatur samles nemt ved hjælp af indbyggede magneter.

Lenovo Tab P11 Pro

Lenovo Tab P11 Pro er en fin blanding af tablet og bærbar pc takket være tastaturet, der kan klikkes fast på kanten af den gode tablet.

af Morten Skeldal Østergaard #Tablet #Lenovo
8.8

Lenovos nye tablet er i virkeligheden en alsidig lille computer, som du sagtens kan bruge som  kontormaskine til teksthandling og regneark.

Ved første øjekast ligner Lenovo Tab P11 Pro en helt ordinær tablet, men der følger et helt lille samlesæt med i kassen. Den vigtigste del af sættet er et tastatur, der samtidig fungerer som cover for skærmen. Tastatur og tablet klikkes sammen med magneter – kant mod kant, så de tilsammen ligner en bærbar pc.

Tastaturet er meget tyndt og måske ikke lige frem topkvalitet, men det er i hvert fald bedre end at trykke løs med fingrene på et virtuelt tastatur på skærmen.

Den næste del af samlesættet er en stofbelagt bagbeklædning. Det klikkes fast ved hjælp af magneter, og er delt i to led, så du kan vippe halvdelen af den ud og bruge den som fod, når du stiller Tab P11 Pro op som en bærbar pc.

Endelig følger der en pen med. Den kan du bruge til at skrive direkte på skærmen. Pennen har den helt rigtige størrelse og vægt, og den er perfekt til at tegne eller tage noter på skærmen.

Der er bemærkelsesværdig god lyd i de fire højtalere langs kanten, og placeringen af dem betyder, at du kan få stereolyd, uanset om du vender tabletten på højkant eller på langs.

Skærmen er fremragende med en superflot kontrast, og betjeningen er en fornøjelse takket være Tab P11 Pros fine ydelse. Tabletten reagerer øjeblikkeligt, når du kører fingrene henover skærmen.

Der sidder et velvoksent batteri og driver det hele. Vi fik i gennemsnit cirka 10 timer ud af batteriet ved almindeligt dagligt brug med nyhedslæsning, email og kontorarbejde i Googles kontorpakke på nettet.

Fingeraftrykslæseren er gemt i powerknappen på den ene side. Knappen flugter helt med kanten og kan være lidt svær at finde, men den virker med det samme, når man endelig finder den.


+ Flot skærm

+ Kan ændres til bærbar pc

– Tastaturet er ikke så godt

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Lenovo Tab P11 Pro er en fin blanding af tablet og bærbar pc takket være tastaturet, der kan klikkes fast på kanten af den gode tablet.

Specifikationer

Mærke
Lenovo
Processor
Snapdragon 730G
Hukommelse (RAM)
4 gigabytes
Lagerplads
128 gigabytes
Skærmstørrelse
11,5 tommer
Skærmopløsning
2560 x 1600 pixels
Batteritid
Cirka 10 timer
Batterikapacitet
8600 mAh
Tilslutninger
USB-C
Styresystem
Android 10
Mål
264.3 x 171.4 x 6.9 mm
Vægt
485 gram
Kamera
8 megapixels
Udskifteligt microSD-kort
Ja
Netværk
Wi-Fi 5
Benchmark (højest er bedst)
Geekbench: Single-Core 543, Multi-Core 1760