Knappen afslører, at tabletten er bygget til at blive brugt på den lange led.

Lenovo Tab P10

En god tablet til prisen. De fire højtalere leverer en god lyd til lidt hurtig underholdning.

af Morten Skeldal Østergaard #Tablet #Lenovo
8.2

Selv om Lenovos tablet Tab P10 ikke er blandt de dyreste af slagsen, så virker den alligevel forbavsende godt skruet sammen. Der er glas på både for- og bagside, og det giver en ret eksklusiv følelelse af kvalitet, men det gør samtidig også tabletten lidt svær at holde fast på.

Kanten hele vejen rundt om Tab P10 er samlet i en vinkel, der får de fire højtalere til at pege fremad mod brugeren. Det er ret godt tænkt, for det giver en bedre lyd end i en typisk tablet, hvor lyden sendes ud til siderne eller ligefrem bagud og væk fra brugeren. Der er dog ikke særlig meget bas i musik fra højtalerne, og du får stadig klart den bedste lyd ved at bruge høretelefoner. Dem har Tab P10 heldigvis et stik til.

På den ene langside af Lenovo Tab P10 sidder en knap, som kan bruges til at betjene tabletten. Den virker også som en udmærket fingeraftrykslæser, der gør det nemt at logge på tabletten eller få adgang til apps med brugerbegrænsninger.

Du kan oprette flere brugerprofiler på tabletten, og børnene får deres helt egen brugergrænseflade, når de logger på. Her er der fx nuttede spil og et stort udvalg af tegnefilm. Desværre er børnenes del af tabletten ikke oversat, så de må klare sig med engelsk. Mange af de tilgængelige spil og film kræver dog ikke det store sprogkendskab.

Tab P10 er ikke blandt de hurtigste tablets, vi har testet, men den leverer en fornuftig hastighed, når man tager den lave pris i betragtning.

Skærmen er i 16:10-format. Det betyder, at tv-serier bliver vist med en smal sort stribe over og under billedet. Det er lidt mærkeligt, når Lenovo faktisk har forinstalleret Netflix-app’en, der streamer film og serier i det mere udbredte 16:9-format.

Baggrundsbelysningen af skærmen kunne godt være kraftigere, men det samlede indtryk er, at skærmens kvalitet står meget godt mål med den forholdsvis lave pris.


+ Fin pris

+ Vellykkede højtalere

+ God fingeraftrykslæser

– Børne-app er ikke på dansk

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

En god tablet til prisen. De fire højtalere leverer en god lyd til lidt hurtig underholdning.

Specifikationer

Mærke
Lenovo
Processor
Snapdragon 450, 1,8 GHz
Hukommelse (RAM)
4 gigabytes
Lagerplads
64 gigabytes
Skærmstørrelse
10,1 tommer
Skærmopløsning
1920 x 1200 pixels
Batterikapacitet
7.000 mAh
Tilslutninger
USB-C
Styresystem
Android 8.1.0
Mål
242 x 167 x 7 mm
Vægt
440 gram
Kamera
8 megapixels / 5 megapixels
Udskifteligt microSD-kort
Ja
Benchmark (højest er bedst)
3889 (Geekbench)