Den røde ring markerer den primære knap, som du bruger til menuer og bladring.

Denver EBO-630L

En e-bogslæser med mange funktioner og et godt billede. Et godt sted at begynde, hvis du vil prøve at læse elektroniske bøger.

af Morten Skeldal Østergaard #Tablet #Denver
7.8

Prisen på denne e-bogslæser fra Denver er kun cirka det samme, som du skal betale for et par nyudgivne trykte bøger. Kombineret med et bredt udvalg af funktioner gør det EBO-630L til et godt bud på en e-bogslæser til dig, der gerne lige vil prøve af, om det nu også er noget for dig at læse bøger på denne måde.

Du overfører nemmest bøger ved at lægge dem over på et microSD-kort og sætte det i kortlæseren nederst i EBO-630L. Du kan åbne bøger i mange formater – selvfølgelig også PDF  og det udbredte EPUB-bogformat.

Skærmens opløsning er høj nok til, at du ikke kan se de enkelte pixels i bogstaverne, og kontrasten er god, når du har tændt for lyset i skærmen. Det er bare lidt ærgerligt, at EBO-630L glemmer, at lyset har været tændt, hvis du slukker og tænder for den igen.

Du bladrer ved at trykke til højre eller venstre på den store centrale knap. Placeringen af bladreknappen er ikke optimal, for du skal bøje tommelfingeren på tværs af apparatet. Derfor er det også et plus, at skærmen kan vendes 90 grader med et tryk på en knap, så du holder læseren på den lange led og kan hvile fingeren lidt.


+ God kontrast

+ Fin pris

– Stramme knapper

– Anstrengende håndstilling

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

En e-bogslæser med mange funktioner og et godt billede. Et godt sted at begynde, hvis du vil prøve at læse elektroniske bøger.

Specifikationer

Mærke
Denver
Skærmstørrelse
6 tommer
Andet
Formater: Epub, PDF, Mobi, txt, MP3 (til lydbøger) og mange andre