iPad

Apple iPad (6. generation – 2018)

Apples iPad holder formen. Den seneste version er et rigtig god køb.

af Morten Skeldal Østergaard #Tablet #Apple
9.4

Den nyeste version af Apples iPad er ikke ligefrem nogen revolution, for der er kun små forbedringer i forhold til den seneste udgave. Det gør nu ikke så meget, for det er faktisk stadig en fremragende tablet.

Den største nyskabelse i den nye iPad er, at man nu kan bruge den specielle pen, Apple Pencil, sammen med iPad. Det gør det nemmere at tegne eller tage noter på skærmen. For det meste er dog nemmest at bruge fingrene på skærmen, så for de fleste er de næsten 800 kroner til pennen en lige lovlig høj pris.

Resten af iPad ligner sig selv. Skærmen er på 9,7 tommer og skarp og lysstærk. Jeg har kun set bedre tabletskærme i Samsung Galaxy S3 og Apples egen iPad Pro, og de koster altså en del mere. I samme prisklasse fåes det ikke bedre. Der er ingen forsinkelse, når du peger dig rundt i menuerne eller bruger en af de mange apps, som kan hentes i den indbyggede app-butik.

Selv meget krævende spil afvikles også uden synlig hakken i billedet, og det er svært at retfærdiggøre at kaste et meget større beløb efter Apples toptablet, iPad Pro.

iPad har en stribe nye muligheder for Augmented Reality, hvor computerskabte billeder lægges oven i optagelser fra iPad’ens kamera. Det ser sjovt ud, men der er ikke stor muligheder i de apps, der kan hentes indtil videre. Den bedste nyhed i den nye iPad er, at prisen er sat ned med et par hundrede kroner. iPad er stadig en af de allerbedste tablets, og nu er det helt sikkert også den bedste tablet til prisen.

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Apples iPad holder formen. Den seneste version er et rigtig god køb.

Specifikationer

Mærke
Apple
Processor
A10 Fusion-chip
Lagerplads
32/128 GB
Skærmstørrelse
9,7 tommer
Skærmopløsning
2048 x 1536 pixels
Batteritid
Op til 10 timers surf på nettet via Wi‑Fi, eller video- eller musik­afspilning
Batterikapacitet
Indbygget genopladeligt 32,4 Wh litiumpolymer­batteri
Styresystem
iOS 11
Mål
Højde: 240 mm, bredde: 169,5 mm, dybde: 7,5 mm
Vægt
469 gram
Kamera
8-megapixels
Netværk
Wi‑Fi (802.11a/b/g/n/ac), Bluetooth 4.2