Remmen kan indstilles, så den passer til de fleste håndled.

Xiaomi Smart Band 8

Hvis du vil tælle dine daglige skridt og se dine søvnmønstre, bliver det ikke meget billigere og bedre end med Smart Band 8.

af Morten Skeldal Østergaard #Smart Watch #Xiaomi
8.4

Det er svært at forstå, hvordan prisen på Smart Band 8 kan være så lav, som den er. Den lille helbredsmåler minder med sin polerede metalkant om en skrumpet udgave af det hundedyre Apple Watch, og Smart Band 8 kan faktisk foretage mange af de samme målinger af din helbredstilstand.

AMOLED-skærmen på Smart Band 8 giver farvestrålende tal, bogstaver og grafik på en helt sort baggrund, så det er ingen sag at aflæse urets informationer i stærkt dagslys.

Sensorerne i Smart Band 8 tæller skridt og måler din puls og iltindholdet i dit blod. Alle informationerne sendes til Xiaomis app til din telefon, hvor du kan se grafer over dine målinger gennem længere tid. Du får også en ret præcis analyse af dine søvnmønstre, som svarede nogenlunde til vores søvnmålinger med et meget dyrere smartwatch.

Batteriet holder Smart Band 8 kørende i op til et par uger, men vi slog ‘always on’-funktionen til, så skærmen hele tiden viste klokkeslættet, uden at vi behøvede at løfte armen for at tænde for skærmen. Den konstant tændte skærm fik batteritiden ned på cirka fem dage.

Opladningen sker med et USB-kabel, der klikkes fast med en lidt klodset magnetisk mekanisme, som ikke altid falder på plads i første forsøg.

Uret er så let, at vi hurtigt glemte, at vi havde det på armen. Det hjælper også, at silikoneremmen er blød og ikke bliver ubehagelig at have om håndleddet, selv når man sveder.


+ Utrolig lav pris

+ Flot og farverig skærm

– Klodset USB-opladning

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Hvis du vil tælle dine daglige skridt og se dine søvnmønstre, bliver det ikke meget billigere og bedre end med Smart Band 8.

Specifikationer

Mærke
Xiaomi
Skærmstørrelse
1,62"
Skærmopløsning
490 x 192 pixels
Batteritid
Cirka fem dage med 'always on'-funktion
Vægt
27 g
Virker med
Android og iPhone