Uret er forholdsvis stort, så det passer ikke så godt på spinkle håndled.

Xiaomi Smart Band 8 Pro

Smart Band 8 Pro måler dit helbred, viser klokken og sender beskeder fra din telefon – og prisen kan man ikke klage over.

af Morten Skeldal Østergaard #Smart Watch #Xiaomi
8.6

Du får virkelig noget for pengene med helbredsmåleren Smart Band 8 Pro, der ligner et meget dyrere ur med sin flotte skærm og sin stærke metalkant.

Smart Band 8 Pro skal parres med Xiaomis omfattende Mi Fitness-app på din telefon. App’en er overskueligt bygget op, og det er nemt fx at skifte urskivens udseende eller indstille en alarm. Det er også i app’en, at du styrer, hvilke andre apps på telefonen der må sende notifikationer via uret, så du ikke behøver at hive telefonen op af lommen, hver gang du får en besked.

Skærmen er på 1,74 tommer, og den giver et flot billede med kontrast, der gør det muligt at aflæse indholdet selv udenfor på en solrig dag. Opløsningen er tilpas høj til, at tal og grafik står helt skarpt. Det er ingen sag at aflæse beskeder eller kalenderaftaler, og det er også nemt at ramme de rigtige ikoner – selv når der er 12 af dem på skærmen på samme tid. Lysstyrken kan indstilles til automatisk tilpasning, men det tog dog nogle gange et par sekunder, før skærmen fik omstillet sig, hvis vi fx gik udenfor.

Skærmen er som udgangspunkt slukket, og du kan vække den ved at løfte armen eller trykke på skærmen. Hvis du vil ofre lidt batteritid, kan du også indstille skærmen til at være tændt hele tiden.

Uret tæller dine skridt, måler din puls og kan måle dine aktiviteter i over 100 forskellige sportsgrene. Pulsmåleren viste generelt et par hjerteslag for meget i forhold en professionel pulsmåler, som vi sammenlignede med, men ellers fungerede alt, som det skulle.

Der er et stort udvalg af remme, som du kan købe og nemt sætte på uret med et snuptag. Silikoneremmen, der følger med, er behagelig at have på, selv hvis håndleddet bliver lidt svedigt, men hvis du vil bruge uret til andet end motion, kan du også købe remme af metal, læder og nylon.

Batteriet holdt Smart Band 8 Pro kørende lidt næsten seks dage under vores test med et par gå- og cykelture i ugens løb.


+ Fantastisk pris

+ Flot, stor skærm

– Pulsmåleren er ikke helt præcis

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Smart Band 8 Pro måler dit helbred, viser klokken og sender beskeder fra din telefon – og prisen kan man ikke klage over.

Specifikationer

Mærke
Xiaomi
Skærmstørrelse
1,74"
Skærmopløsning
336 x 480 pixels
Batteritid
Cirka fem dage
Vægt
22,5 g
Virker med
Android og iPhone