Den aflange AMOLED-skærm har en sublim kontrast.

Xiaomi Redmi Smart Band Pro

Redmi Smart Band Pro giver et godt overblik over dine fysiske aktiviteter, og så koster det ikke alverden.

af Morten Skeldal Østergaard #Smart Watch #Xiaomi
8.3

Redmi Smart Band Pro giver dig de helt basale oplysninger om dit helbred og dine daglige fysiske aktiviteter, og prisen får helt sikkert ikke din puls til at stige.

Vi var positivt overraskede over den gode skærm, der ikke ligner noget fra et fitness-ur i denne prisklasse. Du kan skifte urskivens udseende ved blot at holde fingeren nede på skærmen i et par sekunder og skubbe opad, men vi valgte at beholde fabriksindstillingen, som gav alle de oplysninger, vi kunne ønske os. Dine daglige mål er markeret med fire klare farver på skærmens helt sorte baggrund. Så kan du med ét øjekast se, hvor langt du er fra, at nå dine mål for din søvn, dit fysiske aktivitetsniveau, dine daglige skridt og iltholdet i dit blod. Nederst på skærmen kan du se din aktuelle puls.

Vi sammenlignede tallene fra skridttælleren og pulsmåleren med meget dyrere apparater til samme formål, og der var kun afvigelse på et par procent. Urets funktion til at registrere din søvn er også fintfølende, og det opfattede endda, at vi sneg os til at tage en kort lur på sofaen. Det har vi ellers oplevet at nogle dyrere ure har haft problemer med.

Redmi Smart Band Pro slukker som udgangspunkt skærmen efter få sekunder for at spare på batteriet. Det gør det lidt svært at bruge uret som et almindeligt armbåndsur, for så er skærmen slukket, når din hånd hviler på et bilrat eller et cykelstyr, og du er nødt til at løfte armen for at se, hvad klokken er. Heldigvis har uret en altid-tændt-funktion, så det slukker for visningen af de forskellige målinger og bare hele tiden viser, hvad klokken er, indtil du aktiverer skærmen. Med den funktion slået til, kunne vi bruge uret i fire hele dage.

Opladningen sker med det medfølgende kabel, der ikke er helt perfekt tilpasset urets bagside. Kablet klikkes fast med indbyggede magneter, men vi oplevede flere gange, at forbindelsen blev afbrudt, hvis vi blot kom til at skubbe lidt til kablet under opladning.

Urets rem er lang og har en frygtelig masse huller, så den kan tilpasses de fleste håndled.


+ Lav pris

+ Flot skærm

– Dårlig opladningsmekanisme

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Redmi Smart Band Pro giver et godt overblik over dine fysiske aktiviteter, og så koster det ikke alverden.

Specifikationer

Mærke
Xiaomi
Skærmstørrelse
1,47"
Skærmopløsning
194 x 368 pixels
Batteritid
Cirka 4 dage
Vægt
15 g
Virker med
Android og iOS (iPhone)