Uret styres med de to knapper og den berøringsfølsomme skærm.

Xiaomi Mi Watch

Mi Watch er ikke et fuldblods smart watch, men det er en billig måde at komme igang med at måle sine fysiske aktiviteter.

af Morten Skeldal Østergaard #Smart Watch #Xiaomi
8.1

Xiaomi Mi Watch er et smart watch i den billige afdeling. Det skinner igennem hist og pist, men generelt får du et godt ur for pengene her.

Skærmen er stor, og det er nemt at aflæse både klokken og de data, som præsenteres på urskiven, fx puls og daglige skridt. Opløsningen er lige tilpas til, at urskiven står skarpt og flot.

Xiaomi er gået benhårdt efter at få så god batteritid som muligt, og det er lykkedes, for uret kørte næsten to uger på en opladning under vores test. Til gengæld må du finde dig i, at skærmen slukker efter nogle få sekunder, når du bruger uret. Vi måtte flere gange aktivere skærmen med en af knapperne på siden af uret for at kunne nå at nærstudere nattens søvndata.

Udvalget af funktioner er begrænset, for du kan ikke installere apps fra andre firmaer end Xiaomi. De fleste apps, som er installeret på uret, fungerer heldigvis upåklageligt. Vi målte en lille afvigelse i pulsmålingen, og søvnmåleren kunne godt finde på at opfatte læsning i sengen som let søvn. Funktionerne til at måle dine aktiviteter virker ellers, som de skal, og GPS’en er præcis og god til at holde forbindelse til satellitterne.

Der er et udmærket samspil mellem uret og telefonen. Du kan se dine modtagne beskeder, og det er nemt at læse dem på skærmen, men du kan dog ikke svare på dem direkte fra Mi Watch.

Uret gør sig bedst på et bredt håndled, og der følger ikke en kortere rem med, som vi har set i dyrere ure. På et smalt håndled kommer den robuste rems to dele til at være i to lag rundt om armen.


+ Udmærket helbredsmåling

+ Lang batteritid

– Upræcis søvnmåling

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Mi Watch er ikke et fuldblods smart watch, men det er en billig måde at komme igang med at måle sine fysiske aktiviteter.

Specifikationer

Mærke
Xiaomi
Skærmstørrelse
1,39"
Skærmopløsning
454 x 454 pixels
Hukommelse
1 GB
Lagerplads
8 GB
Batteritid
Op til 16 dage
Vægt
32 gram
Virker med
Android og iPhone