Der er plads til både klokkeslæt, skridtantal og puls på armbåndets skærm.

Xiaomi Mi Smart Band 5

Mi Smart Band 5 er et glimrende armbånd til at overvåge dit helbred, og så er prisen helt perfekt.

af Morten Skeldal Østergaard #Smart Watch #Xiaomi
8.7

Det er lykkedes det kinesiske firma Xiaomi at pakke utroligt mange funktioner ned i det billige helbredsarmbånd Mi Smart Band 5.

Armbåndet er vandtæt, så det kan bruges til at måle alle former for aktiviteter lige fra svømning til cykling. Mi Smart Band 5 har dog ikke selv indbygget GPS, så det bruger din telefons GPS til at registrere din rute undervejs.

Faktisk holder det også øje med dit helbred, når du ikke er aktiv, ved blandt andet at registrere dine søvnmønstre. Vi brugte Mi Smart Band 5 et par nætter sammen med et meget dyrere helbredsarmbånd, og der var fin overensstemmelse mellem målingerne i nattens løb fra de to armbånd. På den tilhørende app fra Xiaomi kan du se, hvornår du faldt i søvn og vågnede igen, og hvordan de forskellige faser af din søvn har været.

Takket være en god lysstyrke, er der ingen problemer med at se, hvad der sker på skærmen, når du bruger armbåndet i sollys. Skærmens kvalitet er langt bedre, end hvad vi ellers har set i armbånd og smartwatches i den billige afdeling. Der er plads til forholdsvis meget tekst på skærmens 1,1 tommer, og det sætter man pris på, når man fx skal læse telefonens sms’er, som Mi Smart Band 5 kan vise. Det fungerer ikke så godt at læse længere tekster på armbåndet, men det er fin måde lige at se, hvad en besked handler om.

Batteriet holdt lidt over en uge under vores test, hvor vi brugte Mi Smart Band 5 til at registrere et par lange gåture og cirka 40 kilometers cykling.

Opladeren klikkes fast på armbåndets bagside ved hjælp af magneter, så det tager kun et par sekunder at sætte opladningen i gang.


+ Udmærket skærm
+ Fantastisk pris
– Har ikke selvstændig GPS

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Mi Smart Band 5 er et glimrende armbånd til at overvåge dit helbred, og så er prisen helt perfekt.

Specifikationer

Mærke
Xiaomi
Skærmstørrelse
1,1 tommer
Skærmopløsning
126 x 29 pixels
Hukommelse
512 KB
Lagerplads
16 MB
Batteritid
Op til 14 dage
Vægt
11,9 gram
Virker med
iPhone, Android