Når du aktiverer menuskærmen, glider viserne automatisk ud på 10 minutter over 10, så de ikke dækker for indholdet.

Withings ScanWatch 2

I Withings ScanWatch 2 får du et moderne smartwatch, der ligner et gammeldags viserur.

af Morten Skeldal Østergaard #Smart Watch #Withings
9.0

Withings ScanWatch 2 er en gennemtænkt kombination af et smartwatch og et gammeldags ur med visere.

Ved hjælp af viserne på den store, runde urskive viser uret konstant, hvad klokken er. Nederst sidder endnu en cirkel, hvor du kan se, hvor langt du er nået i jagten på dit daglige antal skridt. Du kan selv indstille det ønskede mål i Withings-appen på din telefon, hvis du fx synes, 10.000 skridt er lige overkanten. Uret vibrerer og viser en jublende besked på skærmen, når du passerer dit daglige mål.

De øvrige smartwatch-funktioner er gemt væk i den runde OLED-skærm på den øverste halvdel af urskiven. Ved at trykke på kronen på siden af uret åbnes menuen, og du kan vælge mellem funktionerne ved at dreje og trykke på kronen. Det er en lækker detalje, at de to visere drejer ud på hver sin side af OLED-skærmen, så de ikke står i vejen for indholdet. Når skærmen slukker, drejer viserene elegant på plads igen.

Det kan være lidt besværligt at finde frem til urets målinger ved hjælp af den lille skærm, men heldigvis er Withings-app’en til din telefon meget bedre til at præsentere målinger af din søvn, dine skridt og din puls. Det er fx interessant at se sin søvnkvalitet i en kalender for en måned ad gangen, så du kan se, om der er særlige dage, hvor du sover dårligere end andre.

Vi testede ScanWatch 2 med en stålrem, der gjorde, at måleinstrumenterne på bagsiden ikke lå helt tæt på huden. Det gav ind i mellem nogle problemer med at måle iltindholdet i blodet, men de andre funktioner virkede heldigvis helt, som de skulle.

Vi testede også det lidt billigere ScanWatch Light, der har stort set samme funktioner, men det er lidt mindre og det er ikke helt så robust bygget. Hvis du har et spinkelt håndled, er det dog en bedre løsning. Begge ure fås med mange kombinationer af remme, så du kan sætte et ur sammen, der passer til din smag.


+ Diskret smartwatch

+ God app til telefonen

– Problemer ved brug af stålrem

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

I Withings ScanWatch 2 får du et moderne smartwatch, der ligner et gammeldags viserur.

Specifikationer

Mærke
Withings
Skærmstørrelse
42 mm
Skærmopløsning
14504 pixels
Batteritid
Cirka 10 dage
Vægt
52,6 g
Virker med
Android, iOS (iPhone)