TomTom Golfer 2

Et lækkert golfur, der er let at gå til

af Emil Jensen #Smart Watch #TomTom
9.2

TomTom Golfer 2 er et lækkert golfur, der kan være med til at gøre det lidt skæggere at gå en runde Golf.

Jeg tog uret med på en runde på Nivå Golfklubs lille par 3 bane, og selvom der ikke var tale om en af landets mest berømte baner, så fandt uret selv frem til banen allerede mens vi sad i bilen på vej derhen.

Det krævede lige et par minutter for mig at lære at navigere rundt i urets menuer, der styres med en knap under skærmen. Selve knappen er ikke trykfølsom, men rammen rundt om kan trykkes på, for at navigere op, ned til højre og venstre.

Det gav lidt startvanskeligheder at forstå, men så snart man har forstået tanken bag designet, går det glat, og urets software er let og intuitivt at gå til.

Uret fortæller dig, hvor langt der er til det hul, du er ved at slå ud til og det registrerer automatisk, hvor mange slag du går hullet i. Efterfølgende kan du så gennemgå din tur rundt på banen.

Derudover, måler uret, hvor langt du går, og giver dig mulighed for at sætte dig mål, for antal af skridt du vil gå – eller kalorier der skal forbrændes. Og så kan endda også vise, hvad klokken er.

Uret er stort og ikke overmåde kønt, så det er ikke et hverdagsur, man også kan bruge til at spille golf, men snarere en golf-gadget med et par yderligere indbyggede muligheder og som sådan leverer det varen uden dikkedarer. Det tilføjer en ekstra dimension til den gode tur på golfbanen og sparer dig for at fylde scorekortet ud i hånden

 

Kan købes her:

www.komplett.dk

 

+ Let at komme i gang

+ Virker på et overordentlig bredt udvalg af golfbaner

+ Sjov at bruge

– Stort og ikke særligt kønt

 

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

TomTom Golfer 2 er en fin lille Golfgadget, der er nemt at gå til og gør turen rundt på banen lidt sjovere.

Specifikationer

Mærke
TomTom