Samsung Gear Fit2

Samsung Gear Fit2 er en aktivitetstracker, som holder øje med din træning og øvrig aktivitet

af Henning Dadkhah Rasmussen #Smart Watch #Samsung
7.9

Samsung har flere intelligente armbåndsure i deres sortiment, men har derudover såkaldte aktivitetstrackere, som er beregnet til at måle din træning.

Samsung Gear Fit2 har mange funktioner til fælles med et smartwatch. Skærmen er et aflangt OLED-display i farver, som automatisk viser en urskive, når du bevæger armen op. Du kan skifte mellem mange forskellige urskiver og endda hente flere. Fit2 skal forbindes til din telefon via Bluetooth, og du håndterer armbåndet via appen Samsung Gear – og helbredsappen S Health, hvis du ejer en Samsung-telefon.

Ifølge producenten skulle Fit2 selv opdage, når du skifter aktivitet – fx går hen til din cykel, cykler en tur, og derefter går igen. Det lykkedes mig aldrig at få Fit2 til at opdage, når jeg cyklede. Det er dog muligt at starte aktiviteten manuelt. Batteritiden er bedre end med firmaets smarte ure – jeg ladede trackeren helt op fredag klokken 14, og den bad først om kontakt med opladeren igen mandag morgen.

Med trackeren får man vibrationer på håndleddet, når der kommer fx mails og beskeder på Facebook, og det er også muligt at læse beskederne uden at bruge telefonen. Da jeg har adskillige mailkonti og er bruger på forskellige sociale netværk, virkede det hurtigt stressende med de konstante vibrationer – og det umuliggjorde desværre også, at jeg kunne sove med trackeren, selvom den faktisk også kan registrere søvnkvalitet.

 

Find nærmeste forhandler:

www.pricerunner.dk/pl/1370-3207720/Aktivitetsmaaler/Samsung-Gear-Fit2-Sammenlign-Priser

 

+ Mange flotte urskiver

+ God batteritid

– Automatisk registrering virker ikke

– Kan ikke stilles i sove-mode

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Med Fit2 får du bedre batteritid end med et smartwatch, men trackeren er desværre ret dårlig til selv at registrere dine aktiviteter.

Specifikationer

Mærke
Samsung
Skærmstørrelse
1,5” berøringsfølsom Curved sAMOLED
Skærmopløsning
216 x 432
Styresystem
Tizen
Hukommelse
512 MB
Lagerplads
4 GB
Batteritid
3-4 dage (200 mAh)
Virker med
Android 4.4 og højere
Andet
GPS, pulsmåler, accelerometer, gyroskop, barometer