Samsung Gear Fit2 Pro

Samsung Gear Fit2 Pro

En fremragende fitness tracker med både GPS og pulsmåler.

af Morten Skeldal Østergaard #Smart Watch #Samsung
9.5

Samsungs nyeste fitness tracker har hele pladen fuld, når det gælder de funktioner, man kan ønske sig af den type produkter: Det er robust, det kan måle stort set hvad som helst og det sidder godt på armen uden at være for stort eller for tungt.

Grundfunktioner kan aflæses fra hovedskærmen. Med et hurtigt kig kan du konstatere, hvor mange skridt du har gået eller hvad din puls er. Pulsen måles ved hjælp af sensorer på bagsiden af uret. Du behøver altså ikke at udsætte dig selv for besværet med at skulle have en strop rundt om brystkassen.

Der er forholdsvis god plads på den høje skærm til at præsentere tallene i et letlæseligt format, som også kan aflæses, når man løber.

Armbåndet sidder godt på armen, og uret er så let, at man slet ikke tænker over, at man har det på. Det er desuden certificeret til at være særdeles holdbart samt vandtæt.

Den eneste anke ved Gear Fit2 Pro er den høje pris, der er på niveau med regulære GPS-ure.

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Samsungs fitness-tracker er den hidtil bedste, vi har testet. Du kan både måle, hvor langt og hvor hurtigt du har løbet, samt hvor mange baner du har svømmet i svømmehallen.

Specifikationer

Mærke
Samsung
Skærmstørrelse
1,5 tommer
Skærmopløsning
216 x 432 pixels
Batteritid
Op til 5 dage uden GPS
Vægt
34 gram