Kameraet over skærmen kan bruges til videosamtaler eller til at tage billeder i lidt tvivlsom kvalitet.

Imoo Watch Z1

Imoo Z1 hjælper dig uden problemer med at spore personen, der bærer uret på armen.

af Morten Skeldal Østergaard #Smart Watch #Imoo
8.4

Imoo Z1 er en vellykket blanding af et ur, en telefon og en elektronisk tracker.

Du skal parre uret med en telefon via Imoos app, men det er ikke meningen, at det er den samme person, der bruger app’en og telefonen. I stedet for kan du på din telefon holde øje med, hvor uret befinder sig, så du kan spore et barn eller måske en ældre slægtning, der har en tendens til at fare vild.

Funktionen fungerer perfekt, fordi uret har GPS og skal udstyres med et SIM-kort, som det der sidder i din telefon. Så længe uret har internetforbindelse via SIM-kortets mobildata, vil du kunne se på et kort i telefon-app’en, hvor det befinder sig. Vi oplevede på intet tidspunkt, at vi ikke kunne få urets position vist i løbet af et par sekunder.

Z1 bruger også SIM-kortet til at foretage telefonopkald, og du kan styre i app’en, hvilke numre, der må ringes til og modtages opkald fra. Du kan endda også føre videosamtaler i en nogenlunde kvalitet takket være urets indbyggede kamera.

Imoo Z1 er solidt bygget og ret tykt, så det ser lidt voldsomt ud på en spinkel barnearm. Uret styres ved at røre ved den gode og forholdsvis store skærm. Selv et barn i de mindste skoleklasser kan finde rundt i den enkle menu og ringe op eller sende beskeder til folk i kontaktlisten.

Batteriet holdt uret kørende i cirka 2 døgn i gennemsnit under vores test, og det var nemt at lade Z1 op med det medfølgende USB-kabel, der ender i en lille, magnetisk klods, som nemt klikkes fast bag på uret.


+ Effektiv sporing af uret

+ Både telefon- og videosamtaler

– Klodset

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Imoo Z1 hjælper dig uden problemer med at spore personen, der bærer uret på armen.

Specifikationer

Mærke
Imoo
Skærmstørrelse
1,3 tommer
Skærmopløsning
240 240 pixels
Batteritid
Cirka 2 døgn
Vægt
51 gram
Virker med
iOS (iPhone) og Android