Remmen til Huawei Watch GT 2e kan fås i fire forskellige farver.

Huawei Watch GT 2e

Et godt løbeur med et bredt udvalg af funktioner til en fin pris, men det ville være rart, hvis det var nemmere at få data ud af uret.

af Morten Skeldal Østergaard #Smart Watch #Huawei
8.4

Det ligner til forveksling et stort og dyrt smartwatch, men Huawei Watch GT 2e er først og fremmest et ur, der er beregnet til træning. De primære funktioner er GPS’en til at måle dine løbeture og pulsmåleren til at holde øje med dine hjerteslag undervejs på turen. Du kan således ikke installere en masse avancerede apps på uret. For at komme i gang med at bruge uret skal du hente to velvoksne apps på tilsammen næsten 200 MB ned på din telefon. Opsætningen af uret og sammenkoblingen til telefonen tager kun få minutter.

Både som almindeligt armbåndsur og som makker på løbe- eller gåturen fungerer uret, som det skal. Du kan vælge mellem mange forskellige urskiver lige fra et klassisk viserur til en skærm overlæsset med informationer om blandt andet din puls, datoen, klokkeslættet, højde over havets overflade, batteristatus og dagens vejr.

Uret har et et par ledige gigabytes, som du kan fylde med musik til løbeturen. Det eneste, vi savnede i vores tid med uret, var en nem mulighed for at sende data til populære løbetjenester som Endomondo og Strava.


+ Velfungerende løbeur

+ God batteritid

– Ingen sammenkobling med Endomondo

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Et godt løbeur med et bredt udvalg af funktioner til en fin pris, men det ville være rart, hvis det var nemmere at få data ud af uret.

Specifikationer

Mærke
Huawei
Skærmstørrelse
1,39 tommer
Skærmopløsning
454 x 454 pixels
Styresystem
Android Wear
Lagerplads
4 gigabytes
Batteritid
Op til to uger (30 timer med GPS)
Andet
Søvnovervågning, pulsmåling