Du kan udskifte urskiven, så den viser lige de oplysninger, du har brug for.

Huawei Watch Fit

Prisen og de overskuelige funktioner gør Huawei Watch Fit til et godt helbredsarmbånd for begyndere.

af Morten Skeldal Østergaard #Smart Watch #Huawei
9.2

Huawei Watch Fit er et godt sted at begynde, hvis du vil i gang med at måle og holde øje med dit helbred.

Det lille, lette ur er monteret på en blød gummirem, og man lægger næsten ikke mærke til, at man har det på armen.

Vi havde ingen problemer med at parre uret med Huaweis helbreds-app på en Android-telefon, og efter kun et par minutter var alt indstillet og klar til brug.

Skærmen har et flot billede med god kontrast. Lysstyrken indstilles automatisk, men i sollys har Watch Fit en tendens til at skrue for lidt op for lyset, så det kan svært at aflæse tal på skærmen. Vi endte med at slå autofunktionen fra og skrue helt op for lysstyrken, og så var det muligt at tyde skærmen under alle forhold.

Urets styresystem er overskueligt bygget op, og det er nemt at finde de funktioner, du har brug for. Der er en svag forsinkelse, når du bladrer rundt mellem skærmbilleder, men det er ikke noget, der ødelægger brugen af uret.

Helbredsfunktionerne fungerer upåklageligt: Watch Fit holder løbende øje med din puls, din søvn og dine fysiske aktiviteter. Skærmen er stor nok til, at den kan vise en graf over din puls, men hvis du vil holde øje med alle aspekter af dit helbred, fungerer det dog bedst at bruge skærmen på din telefon.

Urets GPS er præcis, og når du kommer hjem efter en gå- eller cykeltur bliver alle urets målinger fra turen kombineret i en oversigt, hvor du blandt andet kan se tid, kalorieforbrug og distance. Du får også detaljerede grafer, hvor du kan se din puls og hastighed forskellige steder på ruten.

Vi fik cirka fem døgn ud af batteriet, før vi måtte lade det op med det lille magnetiske ladekabel. Hvis du bruger GPS’en meget, vil batteritiden være kortere end dét.

Huawei Watch Fit har en virkelig skarp pris, og det er en fint begynderur, hvis du vil se, om et helbredsarmbånd er noget for dig.


+ God skærm

+ Mange funktioner

– Autoindstilling af lyset er for mørk

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Prisen og de overskuelige funktioner gør Huawei Watch Fit til et godt helbredsarmbånd for begyndere.

Specifikationer

Mærke
Huawei
Skærmstørrelse
1,64 tommer
Skærmopløsning
280 x 456 pixels
Lagerplads
4 gigabytes
Batteritid
Cirka fem døgn
Vægt
21 gram
Virker med
iOS og Android
Andet
USB-oplader medfølger ikke