Fitbit Versa

Fitbit Versa

Fitbits Versa er et smart-ur bygget til motionister og andre, som vil have styr på det daglige skridttal, søvnmønstre og vægten. Uret er pænt og enkelt at bruge, men der er meget få funktioner foruden motionsregistreringen.

af #Smart Watch #Fitbit
7.5

Fitbit har i en årrække udviklet produkter, der skal gøre det nemmere at holde styr på alt fra motionspræstationer til søvnvaner.

Den erfaring skinner tydeligt igennem med uret Versa, der er et forholdsvis billigt smart-ur. Opsætningen er brugervenlig, betjeningen med tre knapper og en skærm tager ingen tid at lære, og så er det nemt at danne sig et overblik over dine sundhedsoplysninger.

Selve uret er desuden ganske pænt og diskret med en sort rem og et ganske fladt hus, som til forveksling minder om et almindeligt digitalur. Du føler med andre ord ikke, at du har et kluntet stykke elektronik om håndleddet, men blot et helt almindeligt ur.

Under opsætningen parrer du uret med din telefon, og herfra kan du nemt skifte den digitale urskive, tjekke hvor mange dine skridt og se, hvor mange kalorier du har forbrændt. Selvom app’en er på engelsk, er den nem at navigere i, og med muligheden for at oprette målsætninger for motion og vægttab kan du nemt få en sundere livstil.

Versa er fortrinsvis et motionsur og i mindre grad et smart-ur. Udvalget af apps, som du kan installere på uret, er mildt sagt sparsomt, og jeg har endnu ikke fundet ét program, som reelt har været brugbart i hverdagen. Uret har dog betalingssystemet Fitbit Pay, hvor du kan betale kontaktløst med uret i hele verden. Motionsfunktionerne fejler dog intet, og det er nemt at registre både løb, cykel- og svømmeture, hvor du undervejs får masser af information om dine præstationer, og det hele bliver præsteret på en enkel og overskuelig facon.

+ Enkel betjening
+ God dataregistrering
– Ringe app-udvalg

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Et udmærket ur til at registrere løb, svømning og cykling, men der er meget få funktioner ud over motionsregistreringen.

Specifikationer

Mærke
Fitbit
Skærmstørrelse
1,34 tommer
Lagerplads
300 sange
Batteritid
Op til fire dage
Vægt
0,038 kg
Virker med
Android, iOS
Andet
Vandtæt ned til 50 meter