Versa 4 styres med den berøringsfølsomme skærm og knappen på siden.

Fitbit Versa 4

Fitbit Versa 4 måler fint forskellige dele af dit helbred, men uret er lidt for ivrigt efter at få dig til at betale abonnement.

af Morten Skeldal Østergaard #Smart Watch #Fitbit
7.7

Fitbit Versa 4 giver dig et godt overblik over dit helbred lige nu og her. Uret måler din puls og iltindholdet i blodet. Det tæller også dine skridt og hvor mange etager, du har bevæget dig op og ned i dag. Den indbyggede GPS registrerer dine løbe- gå- og cykelture, og du kan kan endda tage dig en svømmetur med uret på armen.

Alle disse ting udfører uret rigtig godt. Når du henter data fra Versa 4 over på din telefon, kan du se udviklingen i de forskellige målinger over de seneste syv dage, men hvis du vil se 30 eller 90 dage tilbage, skal du betale for Fitbits premium-medlemsskab. Det koster 599 kroner om året. Der følger et halvt års gratis medlemskab med uret, men herefter må du have betalingskortet op af lommen.

Det er samme historie med målingerne af din søvn: Du kan se dine søvnfaser, men den mere detaljerede søvnprofil er en del af premium-medlemsskabet. I søvnprofilen analyseres din søvn, så du kan se, hvad du kan gøre for at få en bedre nattesøvn – fx sove længere eller få mere regelmæssige sengetider.

Versa 4 har en flot AMOLED-skærm med skarp kontrast mellem den sorte baggrund og de kulørte tal og symboler. Du kan indstille skærmen til altid at vise klokkeslættet, men det tærer lidt på batteritiden.

Vi fik cirka fem dage ud af batteriet, og det tog cirka to timer at lade det helt op igen med det magnetiske USB-ladekabel. Da vi slog ‘always on’-funktionen til på skærmen, kom vi kun lidt over fire døgn, før der skulle lades op igen.

Den indledende opsætning af uret kunne næsten ikke være nemmere takket være Googles praktiske Fast Pair-funktion. Da vi tog uret ud af kassen og tændte det, dukkede et billede af Versa 4 op på vores Android-telefon, der lå på bordet. Vi trykkede bare JA til at begynde installationen, og så var vi i gang.


+ Flot skærm

+ Nem opsætning

– Påtrængende betalingsmodel

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Fitbit Versa 4 måler fint forskellige dele af dit helbred, men uret er lidt for ivrigt efter at få dig til at betale abonnement.

Specifikationer

Mærke
Fitbit
Skærmstørrelse
1,58"
Batteritid
Cirka fem dage
Vægt
38 gram
Andet
4,05 x 4,05 x 1,12 cm