Remmen føles behagelig – også når du sveder.

Fitbit Versa 3

Fitibt Versa 3 giver dit masser af gode funktioner til en konkurrencedygtig pris.

af Morten Skeldal Østergaard #Smart Watch #Fitbit
7.3

Hvis du vil registrere din søvnkvalitet, dine løbeture og mange andre aspekter af dit helbred, så leverer Fitbits smart watch Versa 3 det hele til en god pris.

Versa 3 minder en del om Fitbit Sense, som du kan læse vores test af her. Selv om Versa 3 er en anelse langsommere til at reagere, når du bevæger dig rundt i urets menuer, så får du faktisk mange af de samme funktioner som i det noget dyrere Fitbit Sense.

Sensorer på bagsiden af Versa 3 måler blandt andet din puls og iltindholdet i dit blod, og alle dine målinger bliver automatisk synkroniseret til Fitbits app på din telefon. Der er generelt et rigtig fint samspil mellem ur og telefon, og du kan også føre samtaler eller læse sms’er på uret, uden at du behøver at skulle have telefonen op af lommen. Vi blev også hurtigt afhængige af funktionen, der hjælper dig med at finde din telefon. Du skal bare vælge funktionen i menuen på uret, for at få din telefon til at udsende en høj lyd.

Det er nemt at oplade batteriet med den praktiske oplader, som bare skal klikkes magnetisk fast bag på uret. Det tager under et kvarter at lade batteriet op til over et døgns brug.

Vi fik næsten en hel uges batteritid ud af uret, og det er ret godt klaret, for vi havde skruet helt op for lysstyrken i OLED-skærmen, der har så god kontrast, at det er nemt at aflæse den – selv i kraftigt sollys.

På siden af Versa 3 sidder en knap, som bruges til at betjene uret med. Den er desværre ikke så kvik i opfattelsen, og det kommer til at virke irriterende i længden, at du ikke altid kan stole på, om knappen opfatter dine tryk.

Der er monteret en rem på Versa 3, når du hiver det ud af kassen, men der ligger også en meget længere rem ved siden af, så du kan få uret til at passe, uanset om du har meget spinkle eller ekstremt store håndled. Det tager kun få sekunder at bytte remmene ud, så man kan nemt dele uret med en anden, hvis man bare vil bruge det til at måle en løbetur en gang imellem.


+ Tydeligt display

+ Indbygget GPS

– Genstridig knap

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Fitibt Versa 3 giver dit masser af gode funktioner til en konkurrencedygtig pris.

Specifikationer

Mærke
Fitbit
Skærmstørrelse
1,58 tommer
Skærmopløsning
336 x 336 pixels
Styresystem
Fitbit OS
Lagerplads
4 gigabytes
Batteritid
6 dage
Vægt
40 gram
Virker med
Android og iOS