Silikone-remmen føles behagelig mod armen – også når du sveder.

Fitbit Sense 2

Fitbit Sense 2 holder godt øje med dit helbred med masser af indbyggede sensorer.

af Morten Skeldal Østergaard #Smart Watch #Fitbit
8.0

Sense 2 er først og fremmest et godt ur til at måle forskellige dele af dit helbred, men du kan også uden problemer bruge uret som et lidt neddroslet smartwatch.

Der er nemlig både mulighed for at bruge uret til kontaktløs betaling i en butik eller til at navigere rundt i byen på en GPS-guidet gåtur. Du kan desværre ikke installere andre apps på uret end Googles egne.

Batteriet holdt uret kørende i næsten fem hele dage under vores test, og det er altså rart, at man ikke behøver at bekymre sig over at lade det op hver dag – særligt når der er så mange funktioner, at det kan være svært at undvære uret.

Man kan dårligt ønske sig flere helbredsmålinger, end dem du får med Sense 2. Du kan selvfølgelig se din puls og dine søvnmønstre, men du kan også få målt udsving i din kropstemperatur, så du kan se, om du er ved at blive syg.

Du kan få Sense 2 til at registrere dit humør og dit stressniveau, men her er du nødt til selv at indtaste din vurdering, for helbredsmålere kan ikke læse tanker – endnu da. Sense 2 kommer til gengæld med gode råd, til hvordan du kan reducere stress ved fx at forbedre din søvn eller gå nogle flere skridt hver dag.

Skærmen er stor, og den helt sorte baggrund giver en god kontrast til de farverige tal og symboler. Den berøringsfølsomme overflade på skærmen virker fint til at betjene uret, men knappen på siden er ind imellem lidt sløv i opfattelsen, så du er nødt til at trykke flere gange på den. Det virker dog til at være blevet lidt bedre end i tidligere modeller fra Fitbit, der led under samme problem.

Sense 2 er ikke meget værd uden den tilhørende app, som virker med både iPhone og Android-telefoner. App’en viser detaljerede oversigter over dit helbred. Efter nogle dage har uret indsamlet data nok, til at du få vist grafer og tabeller over alt fra din søvnkvalitet til hvor mange etager, du har gået op og ned ad trapper.


+ God, stor skærm

+ Mange målinger

– Besværlig knap

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Fitbit Sense 2 holder godt øje med dit helbred med masser af indbyggede sensorer.

Specifikationer

Mærke
Fitbit
Skærmstørrelse
1,58"
Skærmopløsning
336 x 336 pixels
Batteritid
Cirka fem dage
Virker med
Android og iOS