Fitbit Ionic

Fitbit Ionic

Ionic er et ganske udmærket og ganske pænt smart-ur med god batteritid, men udvalget af apps er alt for begrænset.

af #Smart Watch #Fitbit
7.3

Få styr på dine fysiske udfoldelser i løbeskoene, på cyklen eller i svømmebassinet. Fitbits ur Ionic er et ganske glimrende smart-ur til de fysisk aktive, der gerne vil kombinere muligheden for at holde styr på motionspræstationer og beskederne fra din telefon. Smart-urets styrke er nemlig de indbyggede træningsfunktioner, hvor du med indbygget GPS og pulsmåler kan få ganske præcise informationer om løb, cykling eller svømning.

Selve uret er desuden ganske pænt og neutralt med et metallisk hus og en koksgrå rem. Batteritiden er ligeledes ganske fin, og jeg har kunnet klare tre hele dage med løbeture på en fuld opladning – og godt en dag længere, hvis jeg ikke bruger det, mens jeg dyrker motion.

God betjening fra ur og telefon
Betjeningen klarer du ved hjælp af tre knapper og det berøringsfølsomme display, og samspillet fungerer ganske godt. Der er kun få menuer, og det kræver ikke mange minutter at føle sig hjemme i styresystemet. Knapperne er oftest i brug under træning, hvor det er nemt at betjene med svedige hænder.

De dybere indstillinger og installation af apps må du klare fra telefonen i en app, der fungerer både på iPhones og Android-telefoner. Telefon-app’en er nem at finde rundt i og gør det nemt at vælge urskive og installere apps, som der er et fint udvalg af, men jeg savner udbredte apps som eksempelvis Endomondo og Google Maps.

+ God batteritid
+ Enkel betjening
– Dårlige apps

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Ionic er et ganske udmærket og ganske pænt smart-ur med god batteritid, men udvalget af apps er alt for begrænset.

Specifikationer

Mærke
Fitbit
Skærmstørrelse
1,42 tommer
Styresystem
Android Wear
Lagerplads
2,5 GB til musik
Batteritid
3 dage (varieret brug), 4 dage (maksimalt)
Vægt
0,05 kg
Virker med
Android, iOS
Andet
Vandtæt ned til 50 meter, GPS, pulsmåler, wi-fi, Bluetooth