Knappen på siden bruges til at betjene urets menuer.

Fitbit Inspire 3

Fitbit Inspire 3 er en vellykket lille helbredsmåler, som du nærmest glemmer, at du har siddende om håndleddet.

af Morten Skeldal Østergaard #Smart Watch #Fitbit
9.0

Fitibt Inspire 3 er et glimrende, lille fitness-ur, som oven i købet er til at betale.

Det tager kun et øjeblik at få Inspire 3 parret med din smartphone. Hvis du har en Android-telefon er det ekstranemt, for uret og telefonen finder automatisk hinanden og spørger, om du vil kæde dem sammen. Når der er forbindelse mellem de to, kan uret sende sine målinger til Fitbits app på telefonen, og telefonen kan sende notifikationer om fx beskeder den anden vej.

Skærmen på Inspire 3 er ikke så stor, men den er dejligt let at aflæse, for baggrunden er kulsort, og farverne i tal og bogstaver er klare og iøjnefaldende. Vi havde ingen problemer med at se, hvad der stod på skærmen – selv i direkte sollys. Når du skal læse en besked fra telefonen, skal du dog rulle en del for at komme gennem en længere tekst, for der er ikke plads til så meget på skærmen ad gangen.

Inspire 3 er så lille og let, at du hurtigt glemmer, at du har det på armen. Det er en fordel, når du sover med uret på, og det er du nødt til for at kunne bruge den gode søvnmålingsfunktion. Din søvn bliver analyseret helt ned i detaljer, så du kan se dine søvnfaser i løbet af natten, og du får gode råd til, hvordan du kan forbedre din søvn ved fx at få dig nogle mere regelmæssige sovetider.

En af grundene til den lange batteritid er sandsynligvis, at der ikke er indbygget GPS-modtager i Inspire 3. Det betyder så til gengæld, at du er nødt til at tage din telefon med dig, hvis du fx skal registrere din tur i det fri. Inspire 3 er vandtæt til 50 meter, så du kan også roligt beholde uret på, mens du svømmer.

Batteritiden i uret er glimrende. Vi brugte Inspire 3 hver dag gennem en hel uge og havde stadig 10 procent tilbage på batteriet.

Fitbit Inspire 3 fungerer fint som passiv helbredsmåler, der bare samler oplysninger om dine fysiske aktiviteter og måler din puls og iltindholdet i dit blod, men du kan også bruge det som et mere almindeligt armbåndsur. I indstillingerne kan du vælge at skærmen altid skal være tændt, så du kan se, hvad klokken er. Det går selvfølgelig lidt ud over batteritiden, men du kan stadig bruge uret i det meste af en uge, før det skal lades op igen.

Du får seks måneders abonnement på tjenesten Fitbit Premium med i købet. Uret virker også, når prøveperioden er overstået, men du må undvære blandt andet den detaljerede søvnanalyse, hvis du vælger ikke at betale 599 kroner om året for abonnementet. Det virker ret voldsomt, når man tænker på, at uret koster nogenlunde det samme.


+ God skærm

+ Lang batteritid

– Kræver abonnement for detaljeret visning

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Fitbit Inspire 3 er en vellykket lille helbredsmåler, som du nærmest glemmer, at du har siddende om håndleddet.

Specifikationer

Mærke
Fitbit
Skærmstørrelse
0,7"
Skærmopløsning
124 x 208 pixels
Batteritid
Op til 10 dage
Vægt
17,69 g
Virker med
iOS og Android